Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejönnék? Bővebben lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnék? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Imádok olvasni és gépezni, haverokkal lenni. Szeretek focizni és "kockulni" is. Szeretem a hasam így egy ne egy "elől deszka hátul léc" lány vagyok. Van mit fogni rajtam. Szeretek sminkelni, de csak igényesen, határokon belül. Sportosan és nőiesen öltözködöm. Ezek mellett imádom a filmeket is. Jöhet bármi, de a horrortól sokszor félek.

Nektek bejönnék? Kicsit önbizalom hiányos vagyok.

2013. ápr. 5. 18:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján igen, de milyen a belsőd?
2013. ápr. 5. 18:24
 2/13 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj,de nem azért mondom
2013. ápr. 5. 18:24
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát a belsőm: Kedves lány vagyok, segítőkész. Igaz vannak olyan helyzetek amikor kicsit rám jön a hisztizés, de hamar elmúlik. Figyelmes vagyok és sokszor lepem meg a barátaimat, családomat apróságokkal. Szeretek a barátnőimmel csacsogni. Nem szeretem kibeszélni az embereket és így valamilyen szinten el is ítélem a kibeszélést.
2013. ápr. 5. 18:29
 4/13 anonim ***** válasza:

"Imádok olvasni és gépezni, haverokkal lenni. Szeretek focizni és "kockulni" is."

A kockulás, és a gépezés egy és ugyan az. Engem jobban érdekelne belsőileg milyen vagy.:D

17f

2013. ápr. 5. 18:31
 5/13 anonim ***** válasza:

(4.vagyok)

Hisztizés alatt mit értesz? milyen helyzetek hozzák ki belőled?:D

2013. ápr. 5. 18:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Na, így még tetszetősebb az összkép :)
2013. ápr. 5. 18:35
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejössz ezek alapján ;)
2013. ápr. 5. 18:39
 8/13 A kérdező kommentje:

A hiszti? Hát ha valaki már az idegeimen táncol akkor szakad a cérna. De mivel elég nyugis lány vagyok ezért ez igen nehezen hozható ki belőlem. Na meg akkor is van egy kis hiszti, ha már egy előre megbeszélt dolgot hülye ki fogások miatt lemondanak. A családi okokat megértem.

De pl.: "jaj, bocsi elfelejtettem, hogy anyunak pont mára megígértem, hogy segítek vasalni" na de ezt nem szeretem..

2013. ápr. 5. 20:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Mivel tudsz és akarsz is helyesen írni, a társadalom szellemi elitjéhez tartozol (mármint a valódihoz). Egyértelműen az a lány, akitől tanulni is lehet (teljesen tág értelemben, inkább egymás "megvilágosítását" értve alatta). Pechedre foglalt vagyok, de bejönnél, ha nem így lenne.
2013. ápr. 8. 11:18
 10/13 anonim ***** válasza:
* az Egyértelműen... rész már nyilván a szavaidra is vonatkozik, nem a helyesírás a minden... :) Csak többnyire nagyon hasznos indikátor.
2013. ápr. 8. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!