Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan sokat hallani azokat a mondatokat, hogy "bezzeg az igazi férfiak", meg "egy igazi férfi bezzeg ezt vagy azt csinálná", ellenben "igazi nős" mondatok nincsenek. Miért?
Azt hiszem ezzel a kérdéssel valóban szörnyűségeket szabadítottam a világra. :D
#8:
Nem kaptam még ilyen mondatot, csak felmerült bennem. :)
#9:
Fájdalmasat értetlen vagy, sajnos még nevetni sem tudok rajtad. Az egész egy ítélkezés? Ez esetben a nők részéről történik az ítélkezés, mert az ő szájukat hagyják el "az igazi férfis" mondatok. Gondolom % alapján te vagy az #5-ös válaszoló is. Arra a kérdésre, hogy mi ebben az ítélkezés, egyszerűen az a válasz, hogy az egész? :D Kérlek, oszd meg velünk bölcsességed!
Teljesen irreleváns, hogy ki nem tud megfelelni kinek. Arról van szó, hogy ha férfi nem tud megfelelni, akkor jönnek "az igazi férfis" mondatok. Ha nő nem tud megfelelni, természetesen megkapja a magáét, de nincsenek "igazi nős" mondatok.
Aki pedig kiír egy ilyen kérdést, mint én, hát mi más lehet, mint soviniszta, buta, sekélyes, ugye? :D Egy rossz szavam nem volt, te meg látatlanba, még a kérdést sem értve zúdítod ezeket a nyakamba. :D Sekélyes, ugye? Eszem megáll. :D
#10:
Mi van, ha ti nem vagytok IGAZI nők, és mi mind IGAZI férfiak vagyunk? :D:D
És mi van ha eggyikőtöknek sincs igaza?
Akkor kiborulna a bili mi?
#12:
Drágám, nem sértetted meg a lelkivilágomat, ahhoz ennél több kell. Nem tudom, hogy hanyadik kérdés ez, azt meg főleg nem, hogy a nők ellen (de azért kíváncsi lennék, hogy ez a kérdés miért szólna a nők ELLEN... :D), de őszintén szólva nem is érdekel.
Hogy más habzószájú protofeministáknak is hasonló véleménye van, mint neked, szerintem nem mérvadó egy ártatlan, semleges kérdésben. Az írásaink stílusát szerintem hagyjuk, mert bőven van különbség a te sovinisztázásod, butázásod, sekélyesezésed és az én kérdésem között. :)
#13:
Én nem igazságot keresek, hanem választ a kérdésre... :D Nem kívánok senki felett ítélkezni, senkit rossznak vagy jónak beállítani. Objektíven feltettem egy kérdést, és objektív válaszokat vártam rá.
Utolsó, ezt a verziót még nem hallottam, csak azt, hogy minden normális nő megengedi az anált.
DE mondom, legyen igaza a kérdezőnek, feladtam. ˘˘
Viszont még annyit, hogy ha annyira intelligens lennél, mint amennyire beállítod magadat, tudhatnád, hogy a feminizmus nem a nők felsőbbrendűségéért tüntet, hanem a nők egyenjogúságáért. Ha így, akkor igen, feminista vagyok.
A habzó szájat kikérem magamnak. Még mindig butának tartalak, de most már csak azért, mert a békítő válaszomra sem voltál képes intelligensen reagálni. Csók!
"egy igazi nő lenyeli"
-több nem jut eszembe xd
Úgy gondolom érdembeli válaszokat nem fogok már kapni a kérdésre a feminista trolloknak köszönhetően... :)
#18:
Agyam eldobom tőled. :D Tipikus női vitakultúra, ha nem jön be az egyik érv mert banális ökörségnek bizonyul, akkor felhozunk egy másikat! Az se számít, ha eddig szó sem volt róla! Mint ahogy a feminizmus céljáról sem volt, sőt, soha, sehol nem állítottam, hogy a feminizmus célja a nők felsőbbrendűvé emelése (annak ellenére sem, hogy a gyakorlatban MÁR ez történik :D).
Nem tudom hogy minden rendben van-e odabent, de neked mennyire hat békítően, ha békülés címed rád akarnak húzni egy ökörséget, az írásodat még "békülésképpen" provokálónak nevezik, majd flegmán bocsánatot kérnek amiért megsértették a lelkivilágodat... :D
Sajnos túl sok hozzád hasonló nő van. EZ a soviniszta. Érzed a különbséget? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!