Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám legyőzzni az önbizalomhiányomat?
25 éves lány vagyok.
17-18 évesen elhatároztam, hogy teszek az önbizalomhiány ellen. Lefogytam, befestettem a hajam, igyekeztem kedves és normális maradni zavaró külső körülmények ellenére, kitöltöttem az életemet célokkal, sportoltam, felvettek az ország legjobb egyetemeire, megtanultam két és fél nyelven, néha énekelni jártam, biciklitúrákra és kirándulni, meztelenül fürdőztem a Velencei-tóban, külföldi ösztöndíjat nyertem, ötmillió könyvet elolvastam, ittam-buliztam-füveztem...
semmi nem maradt ki az életemből, amit a fiatalok szoktak, kivéve a párkapcsolatot.
20 évesen belementem egy kompromisszumkapcsolatba, kb. azért hogy már legyen, ő volt az első barátom.
Amióta ennek vége, két és fél éve, olyan vagyok, mint egy hülye tinilány, folyamatosan rinyálok, hogy miért nem néz rám senki. Egyszerűen NEM HISZEK benne, hogy ha megint nekiállok felturbózni magam kívülről-belülről, akkor az ér valamit.
Tényleg ennyire számít a külső és tényleg ekkora baj, hogy nincsen csinos pofim???
Valaki segítsen, mert nagyon el vagyok keseredve.
Úgy érzem, nekem ezekről a dolgokról le kell mondanom, mert talán alkalmatlan vagyok rá :((((
Előzőnek:
Vannak srácok, akik soha nem fognak téged szereti, mert nem csinos a pofid (ahogy írtad.)
És? Vannak olyanok, akiknek nem a külső az első.
Nézd meg a tipikus "jócsajokat". A pasik köpőcsészéik:) Ilyen akarsz lenni?
Szerintem ez gusztustalan.
Vannak tulajdonságok. A te küldős lehet, hogy nem a legszebb, de biztos van más, amiben jó vagy. Ne add fel a tartalmas életmódot, ismerkedj. Előbb utóbb rátalálsz valakire, akinek tökéletes leszel.
És az a srác szépnek is fog látni.
Külsődön meg tudsz javítani ruhákkal, kiegészítőkkel. Legyen stílusod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!