Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen beképzelt, egoistá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen beképzelt, egoisták a Bpi csajok?

Figyelt kérdés

Budapesti csajok mind nagyképű, beképzelt, egoista. Nagyonsokat hisznek magukról és közben értelmesen el sem lehet beszélgetni velük kb semmiről. Kelletik magukat és mindegyik többre képzeli magát.

Azt hiszik attól lesznek szépek, ha riszálják a feneküket meg plasztikázzák a mellüket, botoxolják a csőrüket stb Vidéken normálisak vannak, de Bp-en kb nincsenek normális értékeket valló lányok. Miér van ez?

2013. aug. 30. 01:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ne a kapálásról meg a trágyázásról próbálj beszélgetni velük.

Most én is általánosítottam és buta előítéleteim voltak. Remélem érted.

2013. aug. 30. 03:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Pont azért olyanok,mint amiért te is olyan vagy amilyen.Önértékelési probléma.Ezt ilyenkor kompenzálni kell valamivel.
2013. aug. 30. 03:59
 13/22 anonim ***** válasza:
33%

A pestiek többsége bunkó. Tanusítom, pesti vagyok, és bunkó is. Minden ismerősöm lenézi legalább egy kicsit a vidékieket, és előítéletes.

Erre varrjatok gombot! A többség idióta, és szánni való, velem együtt.

2013. aug. 30. 04:21
 14/22 anonim ***** válasza:
34%

Én pesti lányként kikérem magamnak amit leírtál kérdező. De ha ilyen gondjaid vannak, költözz le valami párlelkes faluba, és verjed a birkákra. Ha senkivel sem tudsz értelmesen elbeszélgetni, akkor talán magadban kéne keresned a hibát, és ahogy elnézem a kérdésedet elég sokat fogsz találni.

Tudod ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

2013. aug. 30. 06:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Amiért a vidékiek.
2013. aug. 30. 08:34
 16/22 anonim ***** válasza:
66%
Megmondom én mi van. Az van, hogy eddig az összes csaj elutasított, vagy pedig, akit kinéztél magadnak, vagy pedig kiderült, hogy a 15+1 pontos listádon fél ponttal csúszik és már átesett a beképzelt p-csa kategóriába. Hát, üdv a való világban aranyom, ahol a nőket nem a Te kis listád alapján állítják össze, és az embert nem mindenki találja szimpatikusnak. Jó időtöltést nálunk.
2013. aug. 30. 08:40
 17/22 anonim ***** válasza:

Csak nyugalom emberek!

Mi lenne,ha megőrtőbbek lennénk a kérdezővel.

Mi hiányzik neked kérdező?

2013. aug. 30. 08:57
 18/22 tabaki ***** válasza:
Tényleg! Vajon mi?
2013. aug. 30. 09:26
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
vidéken még nagyobb ku*rvák! pesten még csak jobb a helyzet, mert ott koncentráltan előfordulnak a jó csajok és mivel nagyobb a konkurencia így kicsit visszavesznek az arcukból.
2013. aug. 30. 10:25
 20/22 anonim ***** válasza:

Vidéken is ilyenek a nők nemcsak pesten. Amelyik szépnek mondható lány annál nyagyon meg kell erőltetned magad, de ha nem vagy jópasi, nembiztos hogy felkelted a figyelmét.

23f

2013. okt. 2. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!