Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen beképzelt, egoisták a Bpi csajok?
Budapesti csajok mind nagyképű, beképzelt, egoista. Nagyonsokat hisznek magukról és közben értelmesen el sem lehet beszélgetni velük kb semmiről. Kelletik magukat és mindegyik többre képzeli magát.
Azt hiszik attól lesznek szépek, ha riszálják a feneküket meg plasztikázzák a mellüket, botoxolják a csőrüket stb Vidéken normálisak vannak, de Bp-en kb nincsenek normális értékeket valló lányok. Miér van ez?
Ne a kapálásról meg a trágyázásról próbálj beszélgetni velük.
Most én is általánosítottam és buta előítéleteim voltak. Remélem érted.
A pestiek többsége bunkó. Tanusítom, pesti vagyok, és bunkó is. Minden ismerősöm lenézi legalább egy kicsit a vidékieket, és előítéletes.
Erre varrjatok gombot! A többség idióta, és szánni való, velem együtt.
Én pesti lányként kikérem magamnak amit leírtál kérdező. De ha ilyen gondjaid vannak, költözz le valami párlelkes faluba, és verjed a birkákra. Ha senkivel sem tudsz értelmesen elbeszélgetni, akkor talán magadban kéne keresned a hibát, és ahogy elnézem a kérdésedet elég sokat fogsz találni.
Tudod ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Csak nyugalom emberek!
Mi lenne,ha megőrtőbbek lennénk a kérdezővel.
Mi hiányzik neked kérdező?
Vidéken is ilyenek a nők nemcsak pesten. Amelyik szépnek mondható lány annál nyagyon meg kell erőltetned magad, de ha nem vagy jópasi, nembiztos hogy felkelted a figyelmét.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!