Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen beképzelt, egoisták a Bpi csajok?
Budapesti csajok mind nagyképű, beképzelt, egoista. Nagyonsokat hisznek magukról és közben értelmesen el sem lehet beszélgetni velük kb semmiről. Kelletik magukat és mindegyik többre képzeli magát.
Azt hiszik attól lesznek szépek, ha riszálják a feneküket meg plasztikázzák a mellüket, botoxolják a csőrüket stb Vidéken normálisak vannak, de Bp-en kb nincsenek normális értékeket valló lányok. Miér van ez?
De drága vagy. Ha SENKIVEL nem tudsz elbeszélgetni, akkor nem lehet, hogy nem MINDENKIVEL van a baj...csak egy valakivel?
(ha még nem jöttél volna rá, a megfejtés: te vagy a hülye)
Miér van ez? Mert nincs így. Nem feltétlen van ez így, biztos, h nagyobb eséllyel van így, mivel az ország ötöde ott van, de biztos találni normálisat ott is. Én, akárhányszor sétáltam Pesten, mindig találtam szimpatikus, csinos lányokat, akik tök aranyosan mosolyogtak rám, én is rájuk, pedig nem érzem magam nagyon jóképűnek, vagy egy szuperpasinak, valszeg nem is vagyok az. Sajnálom is, h nem próbálkoztam be sehol, bár nem is olyan helyek voltak, ahol lehetett volna nagyon ismerkedni.
Szóval, mint korábban írták, én is megerősítem, vidéki vagyok, s itt se minden csaj normális.
Én lány vagyok de érzékelem, hogy BP-en nem csak a lányok, hanem MINDENKI bukóbb. Mármint idősek, fiatalok, lányok, fiúk... sokkal de sokkal több a bunkó ember, mivel többen is élnek itt.
Sokszor felhúzom magam, mert milyen már az, amikor mondjuk nekem kell rászólni egy idősre, h fogja már be a száját és mutasson már példát, az Isten szerelmére!!! Vagy lány létemre azt érzem néha, hogy Úristen... nekem ciki, hogy nőből vagyok... mások miatt!!!
Szóval megesik sajnos... mi párommal együtt szoktunk az ilyen picsukáknak beszólni. :D :D
Amúgy vidéken is sok az ilyen, a szülővárosom egy az egyben olyan, mint Budapest (ilyen téren).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!