Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség, ha ezzel vigasztalja magát az ember vagy nem annyira?
Kudarcokkal teli az eddigi pályafutásom, ami a nőket illeti.
Mivel totálisan tisztában vagyok vele, hogy náluk a hatalom, mivel "náluk van az összes pina", ezért az utóbbi időben egyetlen mentsvárat találtam. Rengeteg pocsék kapcsolat és házasság van, amiről hallani lehet. Ha én egyedül is halok meg, de ezzel eggyel több olyan nő lesz, aki egy ilyen hitvány kapcsolatban kénytelen leélni az életét. Ha úgy vesszük, neki még rosszabb lesz, mint nekem, hiába van neki az a bizonyos bűvös szerve.
Ez elég lehet vígasznak?
Bakur, ez már egy jó példa volt. Viszont! Beszéltem már itt privátban egy "női tanácsadóval" és ő azt mondta, hogy nem feltétlenül jó, ha egy fickónak már bármilyen nő megfelel.
Amúgy nem vagyok előnytelen kinézetű, csak az a dumagép, "ki ha én nem" típus sem. És úgy vettem észre, ez már elég nagy hátrány manapság. Nagyjából erről lenne szó.
#30: Nem bekepzelt, f- aszkalap, alfa kereso csajokrol beszeltem, akik tankelharitok", hanem kedves rendespasi kedvelo csajokrol, akiknek nem csak 1 f- asz kell. Tudom, hogy vannak ilyenek csak megkell talalni s beszelni veluk, ami mondjuk nem konnyu a gyik.hu-n.:D
Kerdezo: en nem mondtam, hogy akarkivel osszegyere, de ha nem kapsz senkit ahogy mondod, azert olyan huuu de nagy elvarasaid ne legyenek s amugy is a tapasztalat sosem art.:D
Ahogy a diszkóban és a tömegközlekedésen sem. Sem az utcán, sem a melóhelyeken sem a neten.
De akkor mégis hol vazze hol?
Bizonyára. :D De ha így van, akkor is joga van hozzá. Örülj, hogy nem ezt mondja!
Amúgy az sem kifogás, hogy "nincs kémia". Volt olyan fiú, aki tetszett külsőre, meg kedveltem is, de valahogy mégsem jött az érzés, hogy többet akarnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!