Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség, ha ezzel vigasztalja magát az ember vagy nem annyira?
Kudarcokkal teli az eddigi pályafutásom, ami a nőket illeti.
Mivel totálisan tisztában vagyok vele, hogy náluk a hatalom, mivel "náluk van az összes pina", ezért az utóbbi időben egyetlen mentsvárat találtam. Rengeteg pocsék kapcsolat és házasság van, amiről hallani lehet. Ha én egyedül is halok meg, de ezzel eggyel több olyan nő lesz, aki egy ilyen hitvány kapcsolatban kénytelen leélni az életét. Ha úgy vesszük, neki még rosszabb lesz, mint nekem, hiába van neki az a bizonyos bűvös szerve.
Ez elég lehet vígasznak?
ha a kérdező
nem szép, nem gyurma, nem raj, nem gizda, nem
gazdag akkor ilyen az ügy.
En sem vagyok ilyen de mégis megvagyok.
"dicsőségben"?
Kétlem. Mi amikor erről tanultunk kb. mondta a tanár a dolgot - fél perc csend... Hátulról valaki: "Ezek mégis mit hittek"?
Meg a magyar biciklis osztag is... Be kell látni mikor vesztettél. Én a világháborúban tuti katonaszökevény lettem volna, mint az őseim többsége. Be kell látni mikor öngyilkosság egy csata.
A gyuras nem szamit olyan sokat. Nem az szamit, hogy erosnek nezel ki, hanem hogy erosnek erezd magad. Nincs onbizalmad es azzal kellene valamit kezdjel valamit talalj ki, mert a csajoknak is bejon ha latjak, hogy nem egy teljesen luzer vagy hanem van valami ertek benned. De eloszor te kell erezd, hogy ertekes vagy utana mas is fogja. Tedd hasznossa ertekesse magad, a tobbi majd jon magatol es garantalom, hogy talalsz egy akarmilyen szep csajt.
A tankos peldat tekintve, ez nem volt egy jo pelda. Lovas es tank a mai vilagban szerintem Pamela meg Borat peldaja lenne. Ok tenyleg mas kategoriak voltak.:D
Mivel itt ferfi - no kapcsolatrol van szo es ha figyelembe vesszuk, hogy nagyon sok no aki nem tul szep beerne egy akarmilyen csunya, de rendes kibirhato pasival, tankos peldat hozhatnank ra egy tiger vs jeep harcot. A tank csak kene lojon (a ferfi csak megken szolaljon es szoba alljon vele) es az ove is lenne a gyozelem.:D Persze hogy eltalaja a jeepet picit kell tudjon celozni, de ha nem megy, akkor csak siman nekimegy s ugyis megvan; valos eletbe neki megy a csajnak s lenyalja. Nem is olyan nehez, csak a megfelelo novel kell probalkozni. Nem szabad valogatosnak lenned.:D
Csakhogy ezen a pályán a csajok nem jeepként viselkednek, hanem tankelhárító ágyúként. Megjelenik a tank és célbaveszi (megszólal a csávó) a csaj rögtön kilövi ("de van barátom, nincs kémija, az orvosom eltiltott az emberektől vagy bármi más RÖHEJES kifogás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!