Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség, ha ezzel vigasztalja magát az ember vagy nem annyira?
Kudarcokkal teli az eddigi pályafutásom, ami a nőket illeti.
Mivel totálisan tisztában vagyok vele, hogy náluk a hatalom, mivel "náluk van az összes pina", ezért az utóbbi időben egyetlen mentsvárat találtam. Rengeteg pocsék kapcsolat és házasság van, amiről hallani lehet. Ha én egyedül is halok meg, de ezzel eggyel több olyan nő lesz, aki egy ilyen hitvány kapcsolatban kénytelen leélni az életét. Ha úgy vesszük, neki még rosszabb lesz, mint nekem, hiába van neki az a bizonyos bűvös szerve.
Ez elég lehet vígasznak?
Akkor leírom. Sok csalódás után az ember reményvesztetté és cinikussá válik. Mivel semmi egyéb nem szól az én oldalam mellett, ezért ez maradt utolsó mentsvárként.
Ettől függetlenül nem ártok másoknak.
Bár nem akartad, de mégis megnevettettél. Ránéztem az írásodra, aztán a nevedre és ezért.
Besokalltam az utóbbi pár évben, egyrészt a kudarcaimtól; másrészt meg attól, hogy egy nőtől nem várják el, hogy lenyűgözzék a másikat, akkor is ostromolják őket.
Be kell látni mikor reménytelen egy ügy. Egy vízipisztollyal ne rohanj neki egy tankosztagnak mert hamar megdöglesz. Márpedig ha a kérdező nem szép, nem gyurma, nem raj, nem gizda, nem gazdag akkor ilyen az ügy.
Vízipisztollyal a tankok ellen. Hát ez sem lesz egy "orisái tankcsata".
58 %, a lengyel lovashadosztály rohamát a német tankok ellen a mai napig emlegetik. Vagy az angol lovasság rohamát Balaklavánál az orosz ágyúk ellen az 1854-es krími háborúban.
Ők legalább dicsőségben buktak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!