Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi aki 3 nővel él szexuális életet párhuzamosan, egyidőben, az miért csodálkozik ha a 3-ból kető teherbeesik tőle?
Pontosan hogy nem, cicamica. Mindenesetre köszönöm a lepontozást, majd ha ráérek, kukoricára is térdepelek. Az az igazi bünti.
Tekintve, hogy nálunk az ilyesmi NEM divat, így pontosan a kérdésben szereplő lány a ribizke, ennélfogva halvány f.ngom sincs, hogy miért szerencsétlen palit szemelted ki magadnak.
Nem veszed észre, hogy mindenki hülyének néz? Vagy megéri neked, ha így lepontozhatsz? Hát ki kell ábrándítsalak, Mindenható, a lepontozásod nem jár fizikai fájdalommal.
Ettől függetlenül pontozz le bátran, sőt, az első válaszomat is, hátha attól majd agyérgörcsöt kapok.
L, 12. voltam.
21 Hát kedves, akár kicsoda, szerintem, én az egész kommentedre, amit sikerált kipréselned, csak annyit irok:
Jobb napokat neked, és mielőbbi jó egészséget kívánok mind testileg, mind pszichikailag számodra:DD
Tök mindegy mi történt...mi a plusz körülmény...
Nem rendezett viszonyba tervezetten AKAR gyereket...ezt a körülményt ismerem, és ez elég...(nekem)
HA pedig valaki nemi életet él az számoljon azzal, hogy lehet gyereke....védekezés ide, vagy oda és ez csak véletlen teherbeesésre vonatkozik.
Én már csak azon csodálkozom, hogy a 3. nő nem terhes:D
"Én már csak azon csodálkozom, hogy a 3. nő nem terhes:D"
Most teszttel...
De mi az összefüggés?
3 nő + 1 férfi --> erről beszélsz te
1 nő + 2 férfi --> a belinkelt kérdésben?
Juuuj most biztos mínuszt kapok....
Te figyelj már, neked valami agyi hiányosságod van?
Amit beìrtál kèrdèst meg a linkelt kèrdès között semmi azonosság nincs. Láttam oda is beìrtad ezt a " de bátor vagy" meg hogy "mièrt nem kèrdezed meg a nõt az igazságról" . Mit kèrdezzen te szerencsètlen?
Együtt voltak a nõvel , szakìtottak aztán jött egy új srác az is megdöngette a nõt. A kèrdèse az volt kitõl esèlyesebb a jelenlegi terhessège a nõnek.
Semmi köze a te kèrdèsedhez. Amúgy arra is válaszolva, azèrt csodálkoznak mert az emberekkel (legalàbbis mindenki magáról úgy gondolja) hogy semmi rossz nem törtènhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!