Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi aki 3 nővel él szexuális életet párhuzamosan, egyidőben, az miért csodálkozik ha a 3-ból kető teherbeesik tőle?
#6 ment a mínusz???
Megbüntettél? :D
Jaj te kis butus...
Nem, kedves 9-es, én sem...
Nem is tudom, hogy nekünk vannak-e gondjaink a szövegértéssel, vagy a kérdezőnek.
Mindenesetre, kedves kérdező: Szerinted az a csaj, aki egyszerre két csávóval volt együtt, és valószínűleg maga se tudja, hogy ki csinálta fel, majd elmondja a(z egyik) pasijának, hogy kitől terhes?
Gondolom, a "jellemes" másik kérdezőnek jelenleg kisebb baja is nagyobb annál, mint hogy egy unatkozó csitri kiszemelte, és kérdésnyitással piszkálgatja. Semmivel nem vagy különb mint ő. Ennyire faintosan megy otthon minden, hogy ez a legnagyobb gondod? Jézus, beteg vagy.
Én sem értem az összefggést..
az előző kérdésben 1 nő van és 2 férfi (az egyik exé is vált időközben, ő írta a kérdést)
gondolom a nő terhes, de nem tudni kitől...
ebben a kérdésben pedig 1 férfi 3 nő van...
ha védekezik, akkor nem csodálom, ha meglepődik, hogy terhes lett a szexpartnere...nemhogy 2 is..
12 Egy ilyen komment után ment a mínusz neked is.
Tudod nálam/unk szokták tudni kivel kefszenek le, és kitől várják a gyereket.
Bizonyára nálatok furcsa ez a dolog, és nektek tökmindegy kivel vagytok együtt.
de ha 2-vel is(védekezés nélkül), akkor honnan???
(igen, nálunk nem "szoktak" több szexpartnert tartani, vagy akkor védekeznek, de most egy adott helyzet volt, amiről nem a kérdező, hanem az exbarátnő tehet)
(a belinkelt kérdésre reagáltam az előbb)
18: ezek szerint a másiknál sem rendesen védekezett, ha összejött a gyerek, hacsak nem mással is volt a nő
viszont az a személyes véleményem, hogy ennyire rendezetlen partneri viszonyokba akar gyereket vállalni...
17.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!