Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a fenét csináljak most?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenét csináljak most?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon jó barátom...egy kicsit több is, mert vonzódom hozzá, de szerelmes nem vagyok és csak barátként szeretem, de kb mindig csókolózunk, ha ketten vagyunk. de sajnos ő belém szeretett elég rendesen és meg is mondtam neki, hogy nem akarok vele összejönni meg hogy csak barátként szeretem stb..aztán meg akart csókolni és mondtam, hogy nem akarom bántani stb és aztmondta nem bántom barátok vagyunk blabla és azóta így megy, csak, hogy kb mindennap elhív találkozni és, ha nem megyek akkor tiszta depi meg stb és már úgy érzem megfulladok, de nem akarom elveszíteni sem, mint barátot...mit csináljak? összejönni nem fogok vele, mert nagyon sok tényező van még ami zavar, de ezt inkább hagyjuk...egyébként is, ha szerelmes nem vagyok akkor felesleges lenne az egész.

2013. aug. 29. 03:43
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
erről te tehetsz kérdező
2013. aug. 29. 06:18
 32/36 anonim ***** válasza:

Te egy ribizli vagy kérdező. A fiú meg tényleg hülye. Barátok nem csókolóznak.

Volt/ még van is egy ilyen eset. Egy fiú ismerősöm évekig bele volt zúgva egy csajba. A csaj ezt tudta jól. Mindig vele volt, vele ment mindenhova... Egyszer (sokadjára) a fiú elmondta a lánynak, hogy szereti meg stb.. a lány is azt mondta, hogy szereti, pár napig mégtöbbet együtt voltak (ezt nem tudom másképp kifejezni, ugyanis ez úgy nézett ki, hogy álltak egymás mellett egy szó nélkül.) Aztán nem lett belőle semmi, mert a csaj nem akart vele összejönni... csak barát. A fiú így sem szakadt le róla... el nem tudom képzelni mi jár a fejében, de biztos nem rossz érzése van, mert akkor már otthagyta volna a csajt a francba. De azt tudom hogy én, aki tényleg szeretem a fiút, bármikor összejöttem volna vele, mit érzek. Lehetetlen leválasztani a csajról. Azért mondom, hogy bármikor összejöttem volna vele, mert mostmár nem. Ugyanis a csaj úszítja ellenem, minek hatására kijelentette, hogyha a csaj nemis árthat nekem, ő igen. Nagyon jól esett, köszi...

Ezzel azt akarom mondani, hogy mindig hozzád lesz nőve, mindent elhisz neked, és mindent megtesz érted... te közben le se szarod. De ő akkoris szeret... és közben nem lesz egy normális barátnője, és tönkreteszi azokat is, akik azok szeretnének lenni.

2013. aug. 29. 08:05
 33/36 anonim ***** válasza:
Elég érdekes barátságotok lehet. :D Nem értem mit csodálkozol azon, hogy beléd szeretett, ha állandóan csókolóztok, hiszen a legtöbb ember nem smárol "kb mindig" egy CSAK baráttal. Sajnálom szegény srácot, hogy így behülyíted, nem fer dolog tőled. Azt nem mondom hogy ribi vagy, mert az tényleg más kategória, de ha tudtad, hogy nem akarsz tőle semmit, soha nem is kellett volna megcsókolnod. Mostmár tök mindegy mit csinálsz, így is úgy is el fogtok távolodni egymástól, nem hinném, hogy a srác ezen túl tudna lépni. 19/L
2013. aug. 29. 10:12
 34/36 A kérdező kommentje:
Igaza van mindkettőtöknek igazából..kivéve az elsőnek, hogy ribi vagyok, mert azt azért nem mondanám. Azért csókoltam meg, mert nem gondoltam, hogy belémszeret..nem igazán fordult még elő..de lehet azért is, mert kb ő igazán ismer, mert önmagamat adom teljesen..de mindegy elég elcseszett egy dolog ez..tudom, hogy rendesen elb***ztam...megpróbálom helyre hozni valahogy
2013. aug. 29. 13:38
 35/36 anonim ***** válasza:

Azért csókoltam meg, mert nem

gondoltam, hogy belémszeret.

Hmm,hogy erre miért nem gondoltam...

2013. aug. 29. 14:18
 36/36 anonim ***** válasza:
#32 az tényleg nagy hülyeségnek számít, ha megcsókolod a szerelmed annak ellenére, hogy ő nem akar többet? :D
2013. aug. 29. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!