Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a fenét csináljak most?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenét csináljak most?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon jó barátom...egy kicsit több is, mert vonzódom hozzá, de szerelmes nem vagyok és csak barátként szeretem, de kb mindig csókolózunk, ha ketten vagyunk. de sajnos ő belém szeretett elég rendesen és meg is mondtam neki, hogy nem akarok vele összejönni meg hogy csak barátként szeretem stb..aztán meg akart csókolni és mondtam, hogy nem akarom bántani stb és aztmondta nem bántom barátok vagyunk blabla és azóta így megy, csak, hogy kb mindennap elhív találkozni és, ha nem megyek akkor tiszta depi meg stb és már úgy érzem megfulladok, de nem akarom elveszíteni sem, mint barátot...mit csináljak? összejönni nem fogok vele, mert nagyon sok tényező van még ami zavar, de ezt inkább hagyjuk...egyébként is, ha szerelmes nem vagyok akkor felesleges lenne az egész.

2013. aug. 29. 03:43
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Bocsesz Ennyire azért nem adom.
2013. aug. 29. 03:55
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
megy a csók de jaj többet nem akarsz mert csak több mint barát .pfff
2013. aug. 29. 03:57
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
szólíthatsz fehérnek, akár fehérkének is, puszillak
2013. aug. 29. 04:06
 14/36 A kérdező kommentje:
nem, mert elég komplikált is a dolog..nem lehetünk együtt és kész, de erről most itt nem írok, mert nem tartozik senkire..de amúgy meg igen csók van de többet nem akarok..attól, hogy van csók miért kellene szerelemnek is lennie? ez nem így megy
2013. aug. 29. 04:09
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
hát, én nem csókolnám meg a barátaimat :D
2013. aug. 29. 04:12
 16/36 anonim ***** válasza:

Fehér(ke) sztem mind a ketten ugyanabban a csapatban játszunk XDD

Kérdező,áruld már el a korod,hogy ezt felettébb felnőttes gondolkodást,el tudjam helyezni.

2013. aug. 29. 04:13
 17/36 anonim ***** válasza:
Ez pont hogy így megy...
2013. aug. 29. 04:16
 18/36 anonim ***** válasza:
Mármint ez válasz a kérdező utolsó válaszára. :D
2013. aug. 29. 04:17
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Normális embereknél úgy működik,hogy csak olyannal csókolóznak,akitől akarnak is valamit.

Tudom,megfordult a világ...

2013. aug. 29. 04:17
 20/36 A kérdező kommentje:
Mert te még sosem csókolóztál még úgy valakivel, hogy nem voltál belé szerelmes?:DD omfg
2013. aug. 29. 04:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!