Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi a fenét csináljak? Bőv. Lent.
Az osztályunkban van egy lány,akinek már kábé 400 barátja volt. És ha valakinek megtetszik egy lány,aki nem ő azonnal rányomul.(a fiúra) Ha egy lánynak tetszik meg valaki,akkor szintén már nyomul rá arra a fiúra. És nekem megtetszett az egyik évfolyamtársam,de már régóta...
És valahogy gondolom megtudta,ahogy neki beszéltem róla vagy valami ilyesmi. Azonnal feltöltött egy közös képet vele,amikor tavaly Londonban volt a suli,és ők ketten is mentek...Előtte persze rá se nézett! Külön meg is kérdeztem,hogy 'most ugye nem fogsz rászállni?' Mert nem gondoltam volna...ha tudom nem mondom el neki. De előbb utóbb megtudta volna,mert folyton ezzel szekálnak a barátnőim(:D).és azt mondta nem,neki van barátja. Hát nem úgy tűnik -.-" Meg odaírta az egyik képéhez,hogy ki ez a helyes srác? Ja,a ****!
(a nevét nem akarom leírni)
És nekem ebből már nagyon elegem van,persze ez a fiú magasról tesz rá,de engem zavar. Csak úgy mondom,hogy amikor még tavaly két osztálytársunk járni kezdett (ennek a lánynak a legjobb barátnője,és ugye egy fiú) rászállt arra a fiúra is!! A Legjobb barátnőjének a fiújára! És addig fajult a dolog,veszekedtek,a szüleik se bírták egymást,úgyhogy az anyukája kivette a suliból azt a lányt! Aki semmiről sem tehetett! És szinte minden fiú ezt a másik lányt bírja,mert idősebbekkel barátkozik és cigizik. Na jó,a normális fiúk,például az évfolyamtársam és a legtöbb barátja nem. Csak mellékesen mondom,hogy 7.-esek vagyunk. Mit csináljak,mondjam el neki,hogy ez engem zavar? Bocsi hogy a másik történetet is leírtam,de szerintem érthető...
??
Kösz,de ilyen fiatalon még nem akarok priuszt....rossz fénybe helyezné a jövőmet ;)
" persze ez a fiú magasról tesz rá"
Ennyi a lényeg nem több.
Ne foglalkoz azzal a rib@nccal,hogy ha ez így van.
És ha összejöttök és nyomulni fog tojd le,vagy mond el a srácnak előre,hogy küldje majd egyből el a pics@ba.
Köszönöm,végre egy értelmes válasz :D
Amúgy már az osztályfőnök is beszélt vele,de ez a lány nem volt ám mindig ilyen problémás! Alsóban ő is benne volt a legjobb tanulók között... Most pedig bukásra áll egy csomó mindenből,és szinte csak fiúkkal barátkozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!