Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók! Ti elégedettek vagytok az életetekkel?
Figyelt kérdés
Olyanra vagyok kíváncsi aki már régóta egyedül van. Tudatosan egyedül akartok, akartatok élni, nem vágytatok társra vagy nem találtátok meg azt akivel együtt lennétek? Boldogok vagytok így egyedül?2013. aug. 28. 14:30
31/37 anonim válasza:
Is is. Van pénzem, lakásom, kocsim, csajok, mindenem van, ami huszonéves korra az ember vágyhat. De igazán boldog, csak akkor lehetnék, ha olyan barátnőm lenne, aki eltudna fogadni, amilyen vagyok, és nekem is megfelelne ő teljes mértékben.
32/37 anonim válasza:
Nem. Elég sok mindent elértem már az életben, de ezek semmit sem érnek, ha nincs (és eddig még nem is volt soha) mellettem valaki.
33/37 anonim válasza:
nem túlzottan, de elvagyok...
inkább nem találok senkit, túl sokat kockulok nyáron
34/37 anonim válasza:
Nem vagyok elégedett.
Nem azért vagyok egyedül mert így szeretném hanem mert nem jött össze semmi.
Ezen kívül még nem találtam állást, nincs sok pénzem, nincs autóm. Ez független attól hogy van e barátnőm vagy nincs.
35/37 anonim válasza:
Kérdező
Ma már sztem egyre inkább tudatosan élnek egyedül az emberek.Nincs gond nem kell alkamazkodni.Kényelmesebb nem kel magyarázkodni, nem kell egymás miatt szenvedni. Szóval sztem idővel az ember rájön arra h jobb egyedül.Meg olcsóbb is :-)
36/37 anonim válasza:
# 22 Én hiába tettem meg az életemért egy csomó mindent mégsem hullott az ölembe az égvilégon semmi. A nőnek . A nönek gyerek kell meg az hogy eltartsák , ha erre nemvagy képes, úgy értem genentikailag nem vmi vadászó falkavezérnek vagy programozva, nem gazdag rámenős akkor egyedül maradsz .Ilyen az élet. Keményebb mint valaha.
37/37 anonim válasza:
Engem nem zavar se a magány sem pedig az hogy egyedül vagyok. Negyven felett ti is megszokjátok majd. Mindent meg lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!