Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók! Ti elégedettek vagytok az életetekkel?
#9-es, miért ne lehetne boldog így valaki? Nem tudom egyes emberek miért nem tudják elképzelni, hogy vannak olyan beállítottságúak akik egyedül sokkal jobban érzik magukat és boldogabbak.
Nekem most pár hónapja volt egy kis olyan időszakom, hogy jó lenne valaki. De ez szerintem csak azért volt mert meghalt a macskám és magányosnak éreztem magam, sokat voltam egyedül. De most lesz egy lakótársam meg új háziállataim is, szóval ez így pont elég nekem. Vannak haverok, vannak hobbijaim, sokat utazgatok, meg persze azért "kavarni" így is lehet. Belegondoltam hogy a francnak kéne most nekem egy ilyen kötöttség, hogy ne mehessek oda ahova akarok, meg azzal akivel akarok. Meg hát amilyen siralmas a pasi felhozatal...ezeket a fatökűeket inkább meghagyom a többi nőnek.
Én igen. Soha nem volt komoly kapcsolatom, a leghosszabb idő, amit ugyanazzal a pasival voltam, másfél hónap volt, de nem nevezném kapcsolatnak (kapcsolat szerintem onnantól kezdve, hogy egymás cuccai vannak a másik lakásán vagy szobájában).
Kislány koromban se akartam sose családot meg túl sok barátom sem volt, akihez kötődtem volna. Ha valakit elveszítettem (barátot, családtagot, pasit) nem sokáig emésztettem magam rajta, igen szegényes az érzelmi világom és hamar túlteszem magam a dolgokon. Nem vagyok ragaszkodó és kötődő típus, erre hamar rájöttem. Engem más dolgok elégítenek ki, mint az, hogy valakit szeressek vagy valaki viszont szeressen. Egy romantikus vacsora helyett inkább otthon olvasok, egyedül megnézek a moziban egy filmet vagy veszek 5 pár cipőt. Nincsenek fölösleges drámák, és igazából marha önző vagyok ahhoz, hogy a figyelmemet elirányítsam magamról és megosszam másokkal. Fölöslegesnek találom, hogy azért összejöjjek valakivel, csak hogy legyen valakim, mert annyira szemét meg nem vagyok, hogy másokat megbántsak.
Én az a fajta ember vagyok, aki egyedül fog megöregedni és házsártos, macskás vénasszony lesz. :D
23L
Én 20 éves vagyok, még nem volt kapcsolatom. Az életemmel teljes mértékben elégedett vagyok.
Gyermekkorom nagyon jó volt, igazi gyermek kor. Csínytevésekkel, sok játékkal stb. Az iskolai évek is jól teltek, sikerült leérettségizni, felvettek egyetemre. Jelenleg az egyetem mellett pedig azzal foglalkozom, amit szeretek. Sikerült világot látni is, több helyen voltam külföldön, illetve belföldön is sok helyen jártam.
Teljes a kép...csak egy barátnő hiányzik. Ez meg egyszer talán majd összejön. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!