Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudnám leállítani a bnőmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám leállítani a bnőmet?

Figyelt kérdés
Ha együtt vagyunk folyamat csak azt akarja, WC-ben is csináltuk már többször, de valahogy le kellene állítanom őt, mert van amikor napi 3-4 szer szeretkezünk és nekem ez már sok. Egy napom nem lehet, amikor kipihenhetem magamat, semmivel sem tudom elvonni a figyelmét a szexről. Nem azért, mert egy jó csaj, meg jobb is h nem mással csinálja a hátam mögött, de ez már egy fél éve így megy folyamatosan. Mit tegyek?
2013. aug. 28. 14:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, megértem, és abszolút igazad van, dugni mindenki szeret, de azért ezt a tempót elég kevesen bírnák hosszú-hosszú hónapokon át. Tudom, tudom, itt mindenki csődör, tehát senki se fogja nyilvánosan beismerni, hogy azért ez nem normál mennyiség, pedig tényleg nem az. Oké, még 20 évesen talán bírnám, de 38 évesen semmiképp sem.

Másrészt szerintem abszolút elveszi az együttlét különleges voltát, varázsát, ha másról se szól a napotok, olyanná válik, mint a wc-re menés. És szerintem, akik egy kapcsolat első hónapjaiban, éveiben így döngetnek, azoknál sokkal hamarabb eljöhet az, hogy ráunnak a másikra, és 2-3 évnél tovább nem bírják együtt.

A csajodat amúgy nem akarom elítélni, hiszen a szexuális étvágy genetikai adottság is, és ő ez a fehérmájú típus. A szexuális összeillés témakörébe ez is beletartozik, nem csak mondjuk a méret vagy a ki mit, hogyan szeret? kérdése.

Ha őszinte vagyok, azt kell mondjam, számolnod kell azzal, hogy a barátnőd, pláne, ha nem kapja meg a magáét tőled, más farkakra is ráhúzza magát, nem azért, mert r.banc, hanem mert a szexuális vágy az nagy úr, amit ha nem elégítesz ki, akkor frusztrált leszel.

Én a helyedben, ha már nagyon nem bírod, elkezdenék kicsit nyitni a szexben, többesben pakolnám, swingerbe vinném, ilyesmi.

Amúgy hogy bírod biológiailag? Most nem csak az, hogy sperma, hanem a farok igénybevételével... Nekem egyszer egy kemény megterheléssorozat után konkrétan eldurrant egy vastag ér benne, baromira fájt, nem lehetett használni a szerszámot, urológus lett belőle, és két hétig kenegetni kellett.

2013. aug. 28. 14:48
 12/14 A kérdező kommentje:
19/F 18/l
2013. aug. 28. 14:52
 13/14 DreamWeaver ***** válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben. Teljesen megértelek. Én ráadásul minőségre megyek, amihez szünet kell. És felém is napi 4 lett volna az elvárás. :) Hozzátartozik a dologhoz, hogy azokban az időkben én elég sokat melóztam, a barátnőm pedig egész nap otthon volt tengernyi idővel és energiával. Nem lenne jó, ha emiatt szétmennétek. Próbáljátok meg azt, hogy vegyetek a barátnődnek különféle segédeszközöket. Persze tudom, hogy az nem ugyanaz, de azzal talán tudná csillapítani az "étvágyát".
2013. aug. 28. 15:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Nyakán keressed meg a kikapcsoló gombot.
2013. aug. 28. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!