Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám leállítani a bnőmet?
Figyelt kérdés
Ha együtt vagyunk folyamat csak azt akarja, WC-ben is csináltuk már többször, de valahogy le kellene állítanom őt, mert van amikor napi 3-4 szer szeretkezünk és nekem ez már sok. Egy napom nem lehet, amikor kipihenhetem magamat, semmivel sem tudom elvonni a figyelmét a szexről. Nem azért, mert egy jó csaj, meg jobb is h nem mással csinálja a hátam mögött, de ez már egy fél éve így megy folyamatosan. Mit tegyek?2013. aug. 28. 14:27
4/14 A kérdező kommentje:
3-as igen nekem is tetszett ez egy pár hónapig, de ennyi idő után te is így éreznél... a jóból is megárt a sok
2013. aug. 28. 14:30
6/14 anonim válasza:
Hazudd, hogy fáj a fejed, fáradt vagy, gombás lettél, herefájdalmak..
7/14 anonim válasza:
#3 vagyok mennyi idősek vagytok?
8/14 anonim válasza:
az ilyen elég rossz.. nálunk ugyanez a helyzet csak itt én vagyok a lány.
azért, rossz érzés ám látni rajtatok, hogy aminek eleinte örültetek már le se sz*rjátok. én megértem a fiú részét is, hogy fáradt, meg nincs kedve.. ja, nem, nem értem meg. :D
9/14 anonim válasza:
Fogj egy spricnit, és akárhányszor rád akar mászni fújd le hideg vízzel és mond "Nem! Rossz! Rossz XY"
Szerintem élből venné a lapot xD
10/14 anonim válasza:
mások azért sírnak, mert nem kívánja őket a barátnőjük. Beszéld meg vele, hogy elég lesz 2 is egy nap:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!