Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek a nőgyógyásztól még sosem voltam,13 éves vagyok! Mit fog csinálni és meddig tart ez? Írjátok le részletesen, nagyon félek ettől az egésztől!
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 15:39
1/4 anonim válasza:
Ha szűz vagy (mert remélem az) Akkor megnézi a melleidet meg esetleg megnézi mi a helyzet lenn, de nem fog turkálni benne.
2/4 anonim válasza:
Kérd meg az anyukádat, hogy kisérjen el. Ilyen esertben mindig alap.
3/4 anonim válasza:
Miért mész?
Ha valami fertőzés miatt, akkor egy kid vattás pálcikát feldug, kenetet vesz, és majd kapsz eredményt, amiért vissza kell menned. De ne aggódj. Semmi rosszat nem tesz veled.
4/4 anonim válasza:
Minek mész 13 évesen? Gondolom van valami fertőzésed mert más esetben nem nagyon kellene menned! Szerintem akkor célzottan kenetet vesznek, hogy kimutassák, mi a bajod.
Bemész, mondod, hogy miért jöttél, mi a problémád. Elküldenek levetkőzni (alulról), majd felfekszel az ágyra, lábakat széttárva, az orvos gumikesztyűben beléd nyúl, kicsit nyomogat, megszerzi a "mintát". De lehet ha szűz vagy, ezek valahogy máshogy zajlanak.
Első vizsgálaton rákszűrést is szoktak végezni, de a te korodban erre nincs szükség.
Felöltözöl, elmondják mit kell tudnod és kimész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!