Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki leírná részletesen?
Figyelt kérdés
Egy regényt írok,és szeretnék csókjelenetet írni bele,de sohase csókolóztam még,nem tudom milyen.Valaki leírná nekem milyen?2013. márc. 9. 14:18
1/5 anonim válasza:
Írj olyanról amiről van is fogalmad.
2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? és az 1. hozzászólónak igaza van.
3/5 anonim válasza:
Írd le csak így, hogy "és megtörtént a csók":D Vagy ajkaik találkoztak, nemtom az "egymásba fonódtak" jó lenne-e ide:D:D És akkor leírod, hogy, "és ez tartott két percig" vagy valami ilyesmi:D:D Amiről nincs fogalmad, arra ne fektess nagy hangsúlyt:D:D Én se csókolóztam még:S:D:D
4/5 anonim válasza:
Ha lány vagy, megtanítlak csókolózni, aztán leírhatod!
5/5 anonim válasza:
A jó regényhez tapasztalatokra is szükség van.
Írj inkább a hupikék Törpikékről, és ha meglesz a tapasztalat, átválthatsz a szerelmes regényekre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!