Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csókol meg több randi után sem?
az első randin azt mondtam,hogy egy randi senkit nem kötelez semmmire?
Aha, annyira hat rá, nincs ott semmi gubanc, lehet hogy te nem jól adod a jeleket.
Örülj hogy egyáltalán volt több randi ha ilyeneket mondasz, most meg azt hiányolod hogy nem csókol meg.
Adj a szájára egy puszit, utána már lehet hogy merni fog ő is kezdeményezni:)
Hát igen,első randin kicsit nem jó kedvemben voltam :D
Én is csodálkoztam,h ennek ellenére még találkozni akar velem,szóval ezért is gondolom,h csak akar tőlem valamit,ha már az ilyen beszólásomat túlélte :D
Lehet, hogy csak a barátod akar lenni. :D
Amúgy valóban, a férfiak hajlamosabbak komolyan venni a nők szavát, pedig hát ez egy hülyeség. :)
Amit tehetsz, az pl. hogy nem szembe ültök egymással a randin, hanem melléülsz. Mivel ugye ő ül le később, ezért te átülsz mellé valami kamu indokkal.
Igazítsd gyakran hátra hajad a füled mögé, hogy szabad legyen az arcod! Nézd a száját néha! Vegyél le az arcáról/hajából egy szöszt! Bökd oldalba, tedd a vállára a kezed, kérj tőle zsebkendőt és érj a kezéhez, ...
Végső esetben egyél bele a spagettijébe, hátha egy szálra cuppantok rá. :D
Amúgy tényleg jól érzitek magatokat a randin? Ezt ki is mutatod?
Nincs szájszagod?
Moss erősen fogat, használj szájvizet, vagy rágót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!