Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első "randi" lehet nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első "randi" lehet nála?

Figyelt kérdés

Pár hete megismertem egy srácot egy kisebb bulin, és ott jó sokat beszélgettünk, megbeszéltük, hogy tetszünk egymásnak, elkérte a számom, és a buli végén hazakísért. Pár nap múlva felvett msn-re. Még nem volt fenn, mikor én, de nagyon remélem, hogy el fog hívni "randizni" már az első beszélgetésnél. Mivel itt lakik egy utcányira tőlem, lehethogy azt a megoldást fogja választani, hogy magához (házba) hív.:D Én nagyon szívesen mennék, szívesen néznék meg vele egy horrorfilmet ott nála, és utána haza is kísérhetne, hogy ne féljek egyedül így horrorfilm után.:D Minden oks, minden tökéletes lenne, DE: még nem ismerem annyira, így félek, hogy ha esetleg többet akarna, mint én, nem tudnék mit csinálni. Van okom félni?:D Érhet nála bármi baj?:D

16/L

2009. okt. 30. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:

az a gond h ma már baj bármikor és bárhol érhet

de ha tetszetek egymásnak akkor akár 1összebújós film után bármi lehet(pl:sex)persze ha te is akarod

2009. okt. 30. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
szia ha elbeszélgetetek akkor csak "ismered" valamennyire h milyne ha nem ilyen eroszakoskodo tipus akkor nincs mitol paráznod ja de van a horrorfilmtol :D
2009. okt. 30. 22:30
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Mi lenne, ha a jelenre koncentrálnál és nem álmodozoznál feleslegesen előre? Így fogsz a legnagyobbat pofára esni,hidd el..
2009. okt. 30. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Azon kívűl, hogy egy nagy rib@nc vagy és azt tervezed, hogy elmész hozzá és azt kérdezed 16 évesen hogy érhet-e valami nála? Szerintem érhet! És hogy mi? Jól meg fog b@szni! És utána majd jön a kérdés, hogy: "Nem védekeztünk, lehetek terhes?"

Gondolkozzál már, nem vagy már kislány mi a franc lehet egy fiú és egy lány között ha nincs otthon senki, csak Ti? Jééézusom...

2009. okt. 31. 14:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló ritka tirpák vagy. Nem hiszem el. Tudja a kérdező, hogy szex lehet, csak attól fél, hogy mi lenne, ha ő nem akarná, a srác meg igen, és akaratának érvényt is szerezne. Gondolkodj egy kicsit, aztán rib@ncozz!!! Egyébként nem tudom miért lenne az? No mindegy.

A kérdésre is válaszolva, szerintem inkább nyilvános helyen legyen az első randi, nekem már volt ilyetén rossz tapasztalatom. Hál' Istennek megúsztam.

2009. nov. 12. 19:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Utoló válaszoló köszi.
2009. nov. 14. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!