Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első "randi" lehet nála?
Pár hete megismertem egy srácot egy kisebb bulin, és ott jó sokat beszélgettünk, megbeszéltük, hogy tetszünk egymásnak, elkérte a számom, és a buli végén hazakísért. Pár nap múlva felvett msn-re. Még nem volt fenn, mikor én, de nagyon remélem, hogy el fog hívni "randizni" már az első beszélgetésnél. Mivel itt lakik egy utcányira tőlem, lehethogy azt a megoldást fogja választani, hogy magához (házba) hív.:D Én nagyon szívesen mennék, szívesen néznék meg vele egy horrorfilmet ott nála, és utána haza is kísérhetne, hogy ne féljek egyedül így horrorfilm után.:D Minden oks, minden tökéletes lenne, DE: még nem ismerem annyira, így félek, hogy ha esetleg többet akarna, mint én, nem tudnék mit csinálni. Van okom félni?:D Érhet nála bármi baj?:D
16/L
az a gond h ma már baj bármikor és bárhol érhet
de ha tetszetek egymásnak akkor akár 1összebújós film után bármi lehet(pl:sex)persze ha te is akarod
Azon kívűl, hogy egy nagy rib@nc vagy és azt tervezed, hogy elmész hozzá és azt kérdezed 16 évesen hogy érhet-e valami nála? Szerintem érhet! És hogy mi? Jól meg fog b@szni! És utána majd jön a kérdés, hogy: "Nem védekeztünk, lehetek terhes?"
Gondolkozzál már, nem vagy már kislány mi a franc lehet egy fiú és egy lány között ha nincs otthon senki, csak Ti? Jééézusom...
Utolsó válaszoló ritka tirpák vagy. Nem hiszem el. Tudja a kérdező, hogy szex lehet, csak attól fél, hogy mi lenne, ha ő nem akarná, a srác meg igen, és akaratának érvényt is szerezne. Gondolkodj egy kicsit, aztán rib@ncozz!!! Egyébként nem tudom miért lenne az? No mindegy.
A kérdésre is válaszolva, szerintem inkább nyilvános helyen legyen az első randi, nekem már volt ilyetén rossz tapasztalatom. Hál' Istennek megúsztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!