Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan folytsam el az érzelmeimet?
Ez nem minden esetben igaz.. ha a legjobb "barátod", ahogyan azt leírtad.. akkor ülj le vele picit komolyan beszélni. - de semmiképpen se mond el, hogyan érzel iránta!
És ha látod értelmét a dolognak próbálj közeledni hozzá!
- a korkülönbség ne foglalkoztasson, mert csak egy sablonduma..
ugyen ebben a helyzetben voltam én is kb. 3éve,csak nálam a csaj 5évvel volt idősebb
a haveroktól kb. ugyan ezeket a tanácsokat kaptam
meg is fogadtam őke,szóval leültem és megbeszéltem a csajjal a dolgot és kiderült,hogy ő is ugyan így érez,csak nem merte elmondani,meg őt zavarta a korkülönbség...
ezek után 1 idősebb kollégámtól kértem tanácsot,mit tegyek.
azt mondta,ha elkezdek vele járni,vagy lefekszünk 1mással,az a barátság rovására fog menni.....
magasról leszartam mit mond,mert a lánnyal olyan jó barátok voltunk,hogy nem hittem el,hogy ez változhat....
2hónapot jártunk 1ütt,aztán szakítottunk....
minden megváltozott,többé már nem tudtunk olyan nyitottan és őszintén beszélgetni,mint régen.
rá kb. 3hónapjára,pedig 1életre össze vesztünk 1olyan apróságon,hogy hihetetlen....
én így jártam.
lehet,hogy nektek több szerencsétek lessz.
neked kell tudnod,hogy kockára e mered tenni a barátságotokat,és hogy meg e érné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!