Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj, ha beleszerettem a tanáromba?
Figyelt kérdés
én 15 éves vagyok, ő 25. Sosem voltam jó kémiából, nagyon utáltam a régi tanáromat is. De most ő új tanár lett. azóta javultak a jegyeim. az óráin mindig csak őt nézem, és észre is vette. beleszerettem. egyszer behívott a szertárába, és megkérdezte, hogy mi ez nálam. utána elmondtam. ő megcsókolt. nagyon romantikus volt, de sosem tudunk találkozni, csak kémia órán. ez engem nagyon bánt. ő még sosem volt nővel, csak velem. nagyon helyes, okos és aranyos. mit csináljak? segítsetek!!2013. aug. 26. 13:06
11/12 1112 válasza:
"Nagy baj, ha beleszerettem a tanáromba?"
Engem nem zavar:) Amúgy tényleg csak akkor lehet valami, miután elballagtál, és ne szólj arról a csókról senkinek. Volt itt régebben is egy kérdés, a csajnak a "legjobb barátnője" nyáron látta a csajt meg a tanárát áruház mellett csókolózni. Ide kiírta, hogy mit csináljon, márhogy a csaj "barátnője" valaki azt mondta, hogy szóljon a szüleinek, szólt, anyja betelefonált az iskolába, pasit kirúgták, csajt kitagadták otthonról. Szóval tényleg csak ballagás után lehet ebből valami!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!