Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tinikérdés! "Kivegyem" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tinikérdés! "Kivegyem" a barátzónából?

Figyelt kérdés

Több hónappal ezelőtt megismerkedtem egy pasival, aki elvileg alkalmi, illetve laza kapcsolatot keresett. Nem kezdtem vele semmibe, de beszélgetni kezdtünk, eleinte neten, később személyesen is találkozgattunk párszor. Nagyon gyakran (szinte naponta) beszélünk (általában ő kezdeményezi), és lassan, észrevétlenül elkezdtem vonzódni hozzá.

A "gondom" az, hogy ő eléggé degradálóan nyilatkozik azokról a nőkről, akikkel ismerkedik (nem jött még össze neki semmi, amióta ismerjük egymást), pl. közli, hogy annyira nem jött be neki, de azért megdugná.

Nálam is bepróbálkozott párszor finoman, de az elutasítás ellenére továbbra is kereste a társaságom. Legutóbb is szexre próbált elcsábítani, amikor nemet mondtam, akkor azt mondta, lehet, hogy tényleg nem lenne jó ötlet, és pár nappal később szexmentes találkozóra, beszélgetésre hívott. Nem tudom eldönteni, hogy ha beadnám a derekam, akkor vajon alkalmi dugópartnernek tekintene-e, barátság extrákkal kapcsolatban, vagy lehetne benne több is esetleg.

Hogyan lehetne óvatosan kipuhatolni?

2013. aug. 26. 13:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
# 9: Többször szóba került már köztünk baráti szex, egyszer már én is majdnem beadtam a derekam. :) Akkor neki nem volt jó az időpont, de következő hétre ő hívott volna magához... addigra meg én gondoltam meg magam. Azóta nem igazán téma ez köztünk. De ha adnám alá a lovat, biztosan bepróbálkozna újra. :)
2013. aug. 26. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!