Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tinikérdés! "Kivegyem" a barátzónából?
Több hónappal ezelőtt megismerkedtem egy pasival, aki elvileg alkalmi, illetve laza kapcsolatot keresett. Nem kezdtem vele semmibe, de beszélgetni kezdtünk, eleinte neten, később személyesen is találkozgattunk párszor. Nagyon gyakran (szinte naponta) beszélünk (általában ő kezdeményezi), és lassan, észrevétlenül elkezdtem vonzódni hozzá.
A "gondom" az, hogy ő eléggé degradálóan nyilatkozik azokról a nőkről, akikkel ismerkedik (nem jött még össze neki semmi, amióta ismerjük egymást), pl. közli, hogy annyira nem jött be neki, de azért megdugná.
Nálam is bepróbálkozott párszor finoman, de az elutasítás ellenére továbbra is kereste a társaságom. Legutóbb is szexre próbált elcsábítani, amikor nemet mondtam, akkor azt mondta, lehet, hogy tényleg nem lenne jó ötlet, és pár nappal később szexmentes találkozóra, beszélgetésre hívott. Nem tudom eldönteni, hogy ha beadnám a derekam, akkor vajon alkalmi dugópartnernek tekintene-e, barátság extrákkal kapcsolatban, vagy lehetne benne több is esetleg.
Hogyan lehetne óvatosan kipuhatolni?
Kizártnak tartom, hogy felnőtt emberek évekig várakoztassák egymást, én se bírnám.
Ráadásul mindkettőnk házassága a szexmentesség miatt romlott meg, a lehető legrosszabb kezdés lenne, szerintem azonnal meg is utálnánk egymást, ha egy évig nem lenne szex. :)
Ha idősebb és tapasztalt emberek vagytok mindketten, akkor nyilván nem kell egy év, ez valamennyire helyzetfüggő. Egy fiatal (tini) pasi esetében több idő kell, mint egy idősebb elvált pasinál.
A lényeg nem a konkrét időszak, hanem a helyzetnek megfelelő hosszúságú várakozás.
Sokat beszélgetünk arról, hogy ki mit szeretne (hiszen barátok vagyunk), és igazából ő is, én is bizonytalanok vagyunk. Nem csak egymással, hanem úgy általában. Egy válás után nehéz újra elköteleződni, alapvetően mindketten laza kapcsolatokban gondolkodtunk (én is), idővel derült ki, hogy valójában mindketten vágynánk komolyabbra is (az eddig nem merült fel, hogy esetleg egymással).
Tehát ha én most bármit kérdeznék, akkor egyértelműen az lenne a válasz, hogy barátnak tekint. Ahogy én is ezt tudnám válaszolni, hasonló esetben. Most, az utóbbi napokban kezdtem csak vonzódni hozzá (úgy, hogy hónapok óta ismerem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!