Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vitatkoznak ennyit a feminizmuson? (lent)
Két fajta elv van:
1.A férfi pénzt keres,a nő háztartást vezet és neveli a gyerekeket.
2.A nő és a férfi is dolgozik,de nem csak a nő foglalkozik az otthoni dolgokkal/A nőnek van párja de karrierista és nincs gyerekük.
Miért kell ezen ennyit veszekedni?
Mind a kettőnek megvan az előnye és hátránya.
Szerintem mindenki el tudja dönteni hogy melyik ,,utat járja",nem?
Ez nem feminizmus kérdése, hanem pl. a lehetőségeké is. Nagyon kevés olyan család van, ahol megtehetik, hogy csak a férj dolgozzon. Függ a gyerek(ek) korától is, illetve attól, hogy van-e valamilyen segítség (nagyszülő), van-e keret pl. bébiszitterre, családi napközire, stb. stb.
Nem ennyire fekete, vagy fehér ez a téma...
Hát, a feministák egyébként is eléggé el vannak szállva, mindenen annyira kiakadnak...
CSak egy alapos dugás kéne nekik, hogy lenyugodjanak.
NAgyon egyszerű, ahol a férfinak van elég jó keresete, hogy eltartja a családot, ott nem kell dolgozni a nőnek, úgyis elég munka van egy család takarításában, főzésben, stb.
Ahol nem ilyen szerencsés a helyzet, ott sajna dolgozni kell a nőnek is, és a férfinak akkor se kötelessége besegíteni a takarításba pl, mert a nő se fog villanyt szerelni.
Ha akar, és szivesen csinálja a férfi, akkor csinálja, ne kötelességből.
Mondjuk szerintem, és ez teljesen a saját véleményem, a nők amíg nők addig alárendeltek maradnak a dolgokban.
Már az idők kezdete óta így van, és a génjeikben hordozzák ezt, ahogy a férfi az uralkodást a nő felett.
Ezzel nincs mit tenni, így van, és kész.
Persze nem kell erre rá tenni egy lapáttal, de pl általában a nő kiszolgálja az urát, az ágyban is általában a férfi vezeti a nőt.
Legalábbis szerintem ez van.
Kedves 2. Válaszoló!
Kívánom neked hogy megtaláld a párodat, aki kiszolgál majd és elismeri a felsőbbrendűségedet.
Csak vigyázz hogyha véletlenül a partnered mégis egyenlőségre vágyik, és ezt te megtagadod, nehogy elkezdjen mérgezni vagy ilyenek. Ilyen nézetek mellett ezen sem lepődnék meg. (ne értsd félre nem kívánom a halálodat) A gondolkodásod olyan beszűkült, hogy kishíján repedés keletkezett a tér idő hálózatban amikor ezt a kommented megosztottad.
A hozzászólásodból azt vettem le, hogy a tátsadalomban egyedül a nőknek vannak kötelezettségei, a férfiak azt csinálnak amit akarnak.
öregem, még szerencse hogy ritka madár az ilyen gondolkodású a 21. Sz. ban.
(bocs a hibakert , telefonrol nehez.)
Valószínűleg, mutáns lehetek, mert az én génjeimbe n sajnos nincs bekódolva hogy a férfiak felsőbbrendűek.
Mondjuk alighanem majdnem te vagy az egyetlen, aki ezt gondolja. 100 ból 99 nő nem értene veled egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!