Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb, ha vitatkoznak, vagy ha nem beszélik meg a dolgokat?
Sok embert látok, akik majd mindenen össze vesznek.
De, sokan meg ha valami bajuk van, nem beszélik meg, hanem mind a két fél csöndbe marad, vagy azt mondja, amit a másik hallani szeretne, de közbe pont az ellenkezőjére gondol.
Melyik a rosszabb?
Egyikem, mindkettő azt jelenti, rossz kommunikáció.
Az érzéseinket, nem tetszéseinket, vágyainkat kikel mondani, ahhoz, hogy harmonikus kapcsolatban éljünk de mindezt szépen civilizált emberek módjára, kedvesen, szeretetteljesen is meglehet tenni.
Én amióta ezt gyakorlom sokkal boldogabb vagyok a párommal.
meg kell beszélni, ez egyértelmű. de nem mindenki előtt, hanem kettesben (irod hogy sokakat látsz veszekedni)
ha megbeszéljük akkor se biztos hogy kompromisszumra jutunk. de ha nem beszélünk róla akkor tuti hogy nem :)
Van a veszekedés és a vitatkozás. Nagy különbség van.
Mi csak néha vitatkozni szoktunk. De soha nem veszekszünk.
Melyik jobb, ha halálra eszed magad, vagy ha éhen halsz?
Nyilván egyik sem.
Szerintem se ugyanaz veszekedni meg vitatkozni. De szerintem egyik se jó.
Mi megBESZÉLJÜK a problémát, nem veszekedünk vagy vitatkozunk róla. Kúltúráltan, logikusan hozzáállva átbeszéljük, mert tiszteljük egymást ennyire mint ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!