Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Öleléskor nem "zavar" a melletek?
Tudom, hogy hülye lérdés, de úgy értem, h. pl mikor a párotok kicsit erősebben ölel meg, akkor nem fáj nektek "ott"?
Vagy pl mikor egy fiúbarátod megölel/megöleled, akkor az nem ciki nektek, ha a melled hozzáér a fiú testéhez?
Valamint, ha a párod ölelésekor ér hozzá a melled? Az már valamilyen szinten izgató?
kort is légyszi!

Nem zavar. Hason is szeretek aludni.
Ölelt már meg fiú, aki ráadásul nem is párom, csak üdvözlésképp-búcsúzásképp. Akkor sem zavart. :)
17/L

Hát nekem hason fekve is fáj (nem vok szilikon, nekem természetsen van nagy), a haverjaim szerencsére nem mindig szorítanak agyon (nekem nem ciki, ha nekik az, ne ölelgessenek), a pasim más.
Nem tom, neki izgató e, engem akkor zavar, ha meg van duzzadva, meg érzékeny, mert akkor iszonyúan rossz, ha kicsit ölelgetnek is.
17,L

nem zavar:) hason fekvéskor néha, a haverjaim nem szorongatnak, és nem kellemetlen, semmi nincs benne. ez kb olyan h a karom is hozzáér... egy idő után ezt kinövi az ember...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!