Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Öleléskor nem "zavar" a melletek?
Tudom, hogy hülye lérdés, de úgy értem, h. pl mikor a párotok kicsit erősebben ölel meg, akkor nem fáj nektek "ott"?
Vagy pl mikor egy fiúbarátod megölel/megöleled, akkor az nem ciki nektek, ha a melled hozzáér a fiú testéhez?
Valamint, ha a párod ölelésekor ér hozzá a melled? Az már valamilyen szinten izgató?
kort is légyszi!

nem zavar :D
amúgy attól függ a barátom melyik testrésze ér hozzá a mellemhez;)
18/L

Nem zavaró, ahogy hason feküdni sem vele :) Teljesen természetes :)
Meg különben is összenyomódik.. persze az óriás szilikonmellűeknél nem tudom mi a helyzet :D:D
17/L

hát én ezen még sosem gondolkoztam, vagy sosem figyeltem, hogy ha egy fiút megölelek, akkor hogy ér hozzá az ő testéhez, vagy hasonló:DDDD most már tuti midig eszembe fog jutni ez a kérdés ilyenkor:D
egyébként töl természetes ölelésnél, de komolyan.. épp ezért nem is vettem eddig észre:D
és nem ciki, ha csak a haverom/barátom és úgy ölel meg, hogy hozzáér (mármint a teste, nem a kezével letapiz :D) mivel máshogy nem lehet ölelkezni. gondolj bele miylen lenne ha megállnátok egymással szemben fél méterre és úgy ölelnétek meg egymást, az milyen nevetségesen nézne ki, csak azért, hogy nehogy hozzáérjen:DD

engem zavar, de ahogy nézem egyedül vok vele.
16/L

Igen mikor kicsit erősebben megölelnek akkor nekem is fáj..de kibirható érzés=)
És am meg egyáltalán nem zavar:)
Szóval..megölelhettek☺
L/15

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!