Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Öleléskor nem "zavar"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Öleléskor nem "zavar" a melletek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülye lérdés, de úgy értem, h. pl mikor a párotok kicsit erősebben ölel meg, akkor nem fáj nektek "ott"?

Vagy pl mikor egy fiúbarátod megölel/megöleled, akkor az nem ciki nektek, ha a melled hozzáér a fiú testéhez?

Valamint, ha a párod ölelésekor ér hozzá a melled? Az már valamilyen szinten izgató?

kort is légyszi!

2009. okt. 30. 17:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
nem,hiszen természetes dolog hogy az embernek van melle.
2009. okt. 30. 17:59
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

nem zavar :D

amúgy attól függ a barátom melyik testrésze ér hozzá a mellemhez;)

18/L

2009. okt. 30. 18:00
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavaró, ahogy hason feküdni sem vele :) Teljesen természetes :)

Meg különben is összenyomódik.. persze az óriás szilikonmellűeknél nem tudom mi a helyzet :D:D

17/L

2009. okt. 30. 18:03
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Az "ciki/zavaró" ha pl a fiú csak barátod, és úgy ölel meg, hogy hozzáér?XD:D
2009. okt. 30. 18:42
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

hát én ezen még sosem gondolkoztam, vagy sosem figyeltem, hogy ha egy fiút megölelek, akkor hogy ér hozzá az ő testéhez, vagy hasonló:DDDD most már tuti midig eszembe fog jutni ez a kérdés ilyenkor:D

egyébként töl természetes ölelésnél, de komolyan.. épp ezért nem is vettem eddig észre:D

és nem ciki, ha csak a haverom/barátom és úgy ölel meg, hogy hozzáér (mármint a teste, nem a kezével letapiz :D) mivel máshogy nem lehet ölelkezni. gondolj bele miylen lenne ha megállnátok egymással szemben fél méterre és úgy ölelnétek meg egymást, az milyen nevetségesen nézne ki, csak azért, hogy nehogy hozzáérjen:DD

2009. okt. 30. 18:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

engem zavar, de ahogy nézem egyedül vok vele.

16/L

2009. okt. 30. 19:07
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt már rá példa, hogy egy srác (az akkori barátom) nagggyon szorosan ölelt át, és akkor fájt egy picit. Egyébként nem is foglalkozok ezzel. Nincs akkora, hogy nagyon útban lenne. :D
2009. okt. 30. 19:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen mikor kicsit erősebben megölelnek akkor nekem is fáj..de kibirható érzés=)

És am meg egyáltalán nem zavar:)

Szóval..megölelhettek☺

L/15

2009. okt. 30. 20:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem zavar. Sőt, kifejezetten szeretem ha a melleim a páromhoz érnek ölelkezés közben. Fiúbarátnál sem zavar. Csak barát...
2009. okt. 30. 20:36
 10/15 anonim ***** válasza:
Engem sose zavart.De nem tom milyen ha szilikonod van.Akkor lehet h más.
2009. okt. 30. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!