Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyitől már túl magas egy pasi és mennyitől túl alacsony?
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 18:46
41/50 anonim válasza:
Hát ja a szépség és a "jó" "határozott" "menő" (RAJOS) duma nem számszerűsíthető...
42/50 anonim válasza:
Én 171-173cm között vagyok, ennél szeretném, hogy magasabb legyen.
43/50 anonim válasza:
41-es, elég csúnyán kiba.sztak veled, mi? :)
45/50 anonim válasza:
Túl alacsony 170 cm alatt, túl magas pedig számomra kevés fiú van, de ha határt kell szabni, akkor talán 2 méter felett :)
egy 173 cm magas lány :D
46/50 anonim válasza:
Majd válaszolok, ha megmondod, mi az a Segíjes :)
47/50 anonim válasza:
Sajnos egyet kell, hogy értsek a 30%-ossal. Én is alacsony vagyok a 170cm-el és már rengeteg nőnél próbálkoztam. Sok megmondta, hogy ezzel a "magassággal nem", pedgig nem a 175cm-es modellekhez mentem oda. A 2 exbarátnőm is 180cm-el nél magasabb férfival csalt meg, nem 170cm-el.. A társkeresők tele vannak alacsony 170-172cm-es férfiakkal, elgondolkodtató.. Szerencsére van egy jól fizető állásom, és ha 2014-ben nem lesz Mo-n változás, akkor lépek külföldre, ott talán normálisabb nők élnek, akik adnak esélyt egy 170cm-snek is...
48/50 anonim válasza:
220 cm-től túl magas, az alatt meg alacsony :D
49/50 anonim válasza:
nekem 150 alatt túl alacsony, túl magas meg nincs
50/50 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt az alacsony pasinak nincs esélye a nőknél szöveget. 170 centi vagyok, és mindig volt valakim, csinos lányokat is felszedtem, pedig nincs 5-ös BMW-m, nem vagyok kitömve pénzzel, szénné gyúrva se vagyok (jó, minimális izom van rajtam), sőt, még némi hasam is van. Egyszerűen próbálkozni kell, mint minden más pasinak, tudni, hogy hogyan működik a női agy, kitalálni a gondolataikat és ennyi. Volt magasabb barátnőm is, volt, aki el se tudta képzelni, hogy kizáró ok legyen, hogy nem magasabb a pasija. Talán kétszer volt ebből problémám, egyszer a lány 8 centivel magasabb volt nálam, azt nyilván megértettem, egyszer megmondták, hogy bocs, de alacsony vagy. Na és? Mentem tovább, és felszedtem olyat, akit nem érdekelt. Ilyen egyszerű az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!