Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyitől már túl magas egy pasi és mennyitől túl alacsony?
"Pedig szerelemben nem ez kéne, hogy számítson.
Volt már alacsonyabb barátom, de kellemetlen volt, ha megakart ölelni fölkellet nyúlnia, mintha csimpaszkodott volna rajtam..Szerinted?"
Nahát, ezért mondom, hogy felszínes buta tyúkok vagytok, hogy ez a legnagyobb problémátok!!
"Rengeteg alacsony lány van aki nem akar magas fiút, próbálkozz."
Most írta ide, mindenki, hogy neki magasabb pasi kell. Minek írsz ilyen baromságokat?!
13-as vagyok
25-ös: Én megértem a problémádat, de ne általánosíts kérlek. Rengeteg alacsony lány van, próbálkozz nálunk. Megkérdezhetem, milyen magas vagy?
(u.i.:Mért pontoztatok le?)
"az az egy probléma van, hogy mára betiltották az ilyen lányok/nők veréssel történő fegyelmezését."
Azt a mindenségit. Hát gratulálok :D"
Hét mégis mit kéne csinálni szerinted az ilyen felzínes, elkényeztetett lányokkal, akik jó dolgukban azt sem tudják mihez kezdjenek magukkal és milyen szempontok szerint nálogasanak a sok ostoba férfi közül, akik egyáltalán rájuk néznek?!
Hagyjátok meglátszik a 30%-ból milyen válaszokat adhat..:)
Alkalmazkodik az intelligenciájához..hadd vergődjön meg mocskolódjon a monitor mögül.:DD
" akik nem tanítottak meg arra, hogy hogyan kell viselkedni és arra, hogy mi az a jóérzés."
MIVAN??? XD Jézusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!