Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyitől már túl magas egy pasi és mennyitől túl alacsony?
#10-s
Szerintem nem azzal van a baj, hogy alacsony vagy, hanem szimplán bunkó.
"az az egy probléma van, hogy mára betiltották az ilyen lányok/nők veréssel történő fegyelmezését."
Most már biztos vagyok benne, hogy nem a külsőd miatt vagy egyedül.
Fejezzétek már be, feltettek egy kérdést, nehogy már a ti lelki problémátok miatt ne válaszolhassunk rá, mi lányok, nehogy nektek ezzel sértést okozzunk. Ez a kérdés lányoknak szólt, nem nektek, szarért kell rákattintani.
Egyébként meg, látszik a megnyilvánulásodon, hogy egy elég szar, megkeseredett ember lehetsz. Hogy jössz te ahhoz, hogy ilyenek mondasz? Gondolkozz már el te... szemtől szembe már nem lenne ekkora a szád.
Ajajj itt már felhalmozódott indulatok szólalnak meg:D
Szerinted 180 cm-es vagy annál magasabb lányoknak könnyű ?
Most ha összejön egy 180cmes lány egy 170cmes fiúval hiába szeretik egymást, mindenhol megbámulják őket, kinevetik mert ilyen a társadalom, sajnos.És ez úgyis tönkreteszi a kapcsolatot.
Pedig szerelemben nem ez kéne, hogy számítson.
Volt már alacsonyabb barátom, de kellemetlen volt, ha megakart ölelni fölkellet nyúlnia, mintha csimpaszkodott volna rajtam..Szerinted ?
Rengeteg alacsony lány van aki nem akar magas fiút, próbálkozz.Mi pedig nem vagyunk ri.ancok.
"az az egy probléma van, hogy mára betiltották az ilyen lányok/nők veréssel történő fegyelmezését."
Na, hadd el semmiházi! Kíváncsi volnék mit csinálnál, ha a helyemben lennél, akkor aztán nem lenne kedved hergelni az olyanokat, mind én!
Azt a mindenségit. Hát gratulálok :D
És csodálkozik, hogy nincs senkije:D
Nézz már szét, mennyi alacsony fiú él boldog párkapcsolatban...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!