Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elengednétek a 15 éves lányotokat egy idegennel 10 napra?
A lányomnak nem idegen, csak nekem.
Félek, hogy elrabolja vagy megerőszakolja.
A lányom szerelmes belé, és azt mondja ismeri, és hogy nem lehet semmi baj.
100% nem.
15 éves lány 19 éves pasi-ez olyan mintha a bikának a piros rucit meglengetnéd-a végén tuti bevadul:DD
Én 16 éves vagyok, környezetem szerint túl érett is vagyok a koromhoz, de az én szüleim biztosan nem engednének el egy sráccal 10 napra.
Személy szerint én se mennék vele, bár ha dúl a nagy szerelem, nem tudom mennyire vakíthatta el a lányt.
De szerintem semmiképp se engedd el.
Biztos nem engedném el. Ha már Te is ismered, és Te is megbízol benne, mint pártatlan szemlélő, akkor talán - de Téged is át tud ejteni.
Megerőszakolnia jó eséllyel nem "kell" megtörténhetne egyébként is, de lehet ezer más dolog, ami miatt jobb a békesség. Inkább haragudjon Rád pár napig, mint esetleg eladják valahova...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!