Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a nővérem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bino kérdése:

Mit tegyek, ha a nővérem egy igazi k**va?

Figyelt kérdés

Tipikus, hidrogénezett, vasalt haj, 175 cm, nagy szemek, vörös ajkak..

(Félreértések elkerülése végett, szólok, hogy én is lány vagyok.)

Nagyon zavar a viselkedése. Mindenemre féltékeny, pedig neki sokkal jobb cuccai vannak, csak nem akarja, hogy én negyed annyira is szép legyek, mint ő.

Több barátommal kellett szakítanom ő miatta, mert rájuk is féltékeny és elcsábítja tőlem őket, vagy ha ez nem működik, akkor anyumnak el kezdi mondani, hogy ő meg ő milyen..

Most új barátom van és még facen sincs fent semmi, bejelölve sincs, hogy ne tudja megnézni, mert ha helyesebbnek véli, mint az ő barátjai (igen, egyszerre több van) akkor "hadjáratba" kezd..

Már most is csinálja, hogy: "Jajj hugi, annyira ronda a pasi, hogy nem memered elmondani??"

Nagyon félek, hogy a mostani barátomat is elveszíthetem miatta.

Valakinek valamilyen ötlet, amivel tenni tudnék a barátom elveszítése ellen és ki tudnám "iktatni" a nővéremet?

2013. aug. 24. 23:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk állj elé kicsit határozottabban?!
2013. aug. 24. 23:40
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát ezek közül próbáld ki mindet, amiket írtak, ezt nemn lehet annyiban hagyni. Ha nagy r.banc, akkor pedig telefonszámát add meg, zaklatom egy kicsit, hátha közel laktok, s nekem is lesz egy jó estém.

Ne irigyeld, akkor valszeg ő csak arra kell a pasiknak, hátha kifogsz egy normális pasit, aki leszar.a a lánytesód.

2013. aug. 24. 23:49
 13/17 anonim ***** válasza:
az ilyenekkel nem lehet beszélni, csak a saját nyelvükön :D Magyarul alázd, szívasd ahol tudod ha meg tob kővel dobj vissza egy hegyet. Ha beszól szólj vissza 10 szer. Ha meg a pasidra fáj a foga, szólj a " barátainak " hogy többen vannak :D Amm meg a régi módi szét vered a fejét a legjobb :D
2013. aug. 25. 00:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Nos, nem ismerem a szitut (és: korotok?), de ha már hosszabb ideje ez megy, akkor ez egy szerep, pontosabban egy "emberi játszma" amit Te, kedves kérdezö, elfogadsz, és 'játszol'. Abból amit írtál nekem az jön le, hogy elfogadod növéred domináns szerepét, és úgy viselkedsz, mint akivel ezt meg lehet csinálni. Pedig amiket írtál számomra viszonylag durva dolgok!

Különbözö, hogy mennyire nehéz kitörni ezekböl a szerepekböl, sajnos ezek bennünk vannal. pl. egy családtaggal való kapcsolatot megváltoztatni sok munka... de próbálkozz, ne add föl, mert könnyen elöfordulhat, h egész életedre így maradsz, sosem fogsz tudni kiállni magadért.

A fenti duma kicsit elméleti, de ettöl függetlenül:

igen, egyetértek: igy messziröl ez egy jó idöpontnak tünik, hogy odacsapjál az asztalra, ha megint átlép egy bizonyos vonalat. (Mondjuk nem feltétlenül fizikai eröszakra gondolok)

2013. aug. 25. 00:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Fel kell venni a kesztyűt és kemènyen beszólogatni neki.
2013. aug. 25. 08:06
 16/17 anonim ***** válasza:
ha továbbra is ilyen tesze-tosza leszel, és ezt hagyod, akkor meg is érdemled. miaz h elszedi??? ne hagyd!!!!!!!állj ki magadért, ne légy már pancser.
2013. aug. 25. 09:35
 17/17 anonim ***** válasza:
nem vagyok rosszmájú, de az ilyeneknek kívánom a terhességet!
2013. dec. 15. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!