Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a nővérem egy igazi k**va?
Tipikus, hidrogénezett, vasalt haj, 175 cm, nagy szemek, vörös ajkak..
(Félreértések elkerülése végett, szólok, hogy én is lány vagyok.)
Nagyon zavar a viselkedése. Mindenemre féltékeny, pedig neki sokkal jobb cuccai vannak, csak nem akarja, hogy én negyed annyira is szép legyek, mint ő.
Több barátommal kellett szakítanom ő miatta, mert rájuk is féltékeny és elcsábítja tőlem őket, vagy ha ez nem működik, akkor anyumnak el kezdi mondani, hogy ő meg ő milyen..
Most új barátom van és még facen sincs fent semmi, bejelölve sincs, hogy ne tudja megnézni, mert ha helyesebbnek véli, mint az ő barátjai (igen, egyszerre több van) akkor "hadjáratba" kezd..
Már most is csinálja, hogy: "Jajj hugi, annyira ronda a pasi, hogy nem memered elmondani??"
Nagyon félek, hogy a mostani barátomat is elveszíthetem miatta.
Valakinek valamilyen ötlet, amivel tenni tudnék a barátom elveszítése ellen és ki tudnám "iktatni" a nővéremet?
Majd én lerendezem a bundáját egy életre.
Telszámot!
Éjjel vágd le a haját hátul :)
Vagy mint a második is mondta szólj a helyi cigánybandának xĐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!