Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lány jut eszetekbe a Henriett névről? Külső, belső egyaránt érdekel.
Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 21:42
11/19 anonim válasza:
Én egyből egy ismerősömre asszociáltam akinek ez a neve. Szerintem ezzel mindenki így van akinek van ilyen nevű ismerős körben.
12/19 anonim válasza:
Fekete. Én eddig egy Henriettet ismertem, de az rohadt jól nézett ki. :D
13/19 anonim válasza:
Sötétbarna hajú lány aki, nem élvezi az életet csak tanul!
Mindent komolyan vesz! Szemüveges,fogszabályzós!
14/19 anonim válasza:
Az Akela zenekar "Főnökének" az egyetlen lánya XD
15/19 anonim válasza:
nekem a Henriettről a Helga név jut eszembe. a Helga névről pedig a hey arnoldból a lány. szóval egy szőke egybenőtt szemöldökű görbe csaj, aki meglehetősen egy kőbunkó.
16/19 anonim válasza:
Egy elkényeztetett, bunkó, buta rokonomat hívják így, aki ronda, de világéletében lenézett mindenkit, csak mert drága ruhákban jár...
17/19 anonim válasza:
A suliba jár egy Henrietta nevű lány, akibe látásból belezúgtam, de már elmúltak az érzelmek! Alapból szőke, de elég gyakran festi más-más színekre! Meg volt valami kémes film is régebben, ha jól emlékszem, abban is valami Henriett volt asszem!
18/19 anonim válasza:
van egy lány, akit igy hivnak, és nagyon utálom. nekem ő jut eszembe.
19/19 anonim válasza:
nekem az egyik ismerősöm aki nagyon jól néz ki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!