Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 éven felüli (vagy akár alatti) lány mondana véleményt rólam? Küldök képet privátban!
Nem áll módomban szétküldözgetni a képeimet szerte az országba, ezért aki úgy érzi, hogy egy komoly 20 éven felüli (vagy akár alatti) lány, érett gondolkodással, esetleg csinos is :P, annak küldök egy képet magamról, plusz leírhatok ezt-azt! Nem ismerkedni akarok, csak kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnak! Obszcén, és nem ide illő, trágár kommentek kíméljenek :/. Nem biztos hogy mindenkinek küldök képet, de ha te is írsz magadról egy kicsit, akkor nagyobb az esélye, hogy küldök! Légyszi ne felejtsd el a lakóhelyedet és a korodat leírni! Köszönöm! :))
17/F
Szia!
21 éves lány vagyok, kapcsolatban lassan 3 éve, de a véleményemet szívesen elmondom, őszintén.
Én kíváncsi vagyok rád, az írásstílusod alapján értelmesnek tűnsz :)
18/L/Szeged
23 éves fekete hajú, zöld szemű lány vagyok.
Nem tudom pár mondatban összefoglalni "magamat":D
Miskolc.
küldjed
22 éves vagyok
Vajdaság
szivesen elmondom a véleményem rólad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!