Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhívok egy lányt fagyizni akkor én fizessek vagy ő is az övét meg én is az enyémet?
Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 20:08
1/9 anonim válasza:
Ha elhívod akkor fizesd ki az övét te tuskó.
2/9 anonim válasza:
Ha egy lányt el hívsz valahova, főleg, ha fagyizni, akkor te fizeted az ő részét is. Így illik.
3/9 anonim válasza:
én nemmondom h mindig mindent a férfinak kellene fizetnie, de azért nehogymár egy fagyira nehívdmeg bakker
4/9 anonim válasza:
a csaj fizet mindent... most szerinted? te akarod megdugni annyi a minimum h fizetsz neki egy fagyit... bár én a vodkanarancsot ajánlom
5/9 anonim válasza:
Mivel TE hívtad el, TE fizetsz. Ha majd ő hív el, akkor ő fizet.
6/9 anonim válasza:
Az etikett úgy szól, hogy ha bárkit (lányt, srácot) meghívsz, akkor te fizetsz.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2013. aug. 24. 20:13
8/9 anonim válasza:
Úgy illene, hogy a meghívó fél fizet. Ha felajánlja a lány, hogy fizeti a sajátját, elfogadhatod, de udvariasabb, ha te fizeted mindkettőtökét (nem a nemetek miatt, hanem mert így illik és nem egy hatalmas összeg). Drágább meghívásnál illem ide, vagy oda, meg lehet beszélni, hogy mindenki fizeti a sajátját. Csak akkor meg közösen válasszátok ki a helyet, hogy mindkettőtök pénztárcájának megfeleljen.
9/9 anonim válasza:
Úgy illik hogy meg sem kérdezed, hogy ki fizet, hanem te fizetsz. Egy normális lány viszont ezt nem hagyja, ugyanis többre tartja magát annál, hogy neki fizessenek bármit is!
Tehát mondom a szitut, ha normális a lány:
Fizetésnél, te szó nélkül fizetsz, de ő szól, hogy ez milyen már, ő akarja állni az övét, te szólsz hogy ugyan, dehogy, hiszen én hívtalak el. Erre ő: Jó, akkor legközelebb én hívlak el fagyizni és azt én állom.
Vagyis végül is fifty-fifty. Így kellene működnie minden normális kapcsolatnak, csak a lányok eléggé elkrvultak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!