Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hülyének néznek a nők vagy tényleg vegyem komolyan?
Vagy lehet velem van a baj?
Szal csak h értsétek:
Gyerekkoromban volt a legjobb barátom, aki már általánosban ugye elnyerte a "legjobb pasi vagyok a suliban és 13 évesen már 16-17 éves lányok sz***k a farkam" c díjat, így annak ellenére, h nekem is volt egy-két rajongóm, miatta volt egy kis önbizalom hiányom.
Aztán most jön a lényeg, h igazából mondom külsőmmel nincs gond, kicsit alakítottam a dumámon aztán ma már állítom h 10 nőből 10 simán lefeküdne velem, ha úgy van.
Aztán amiről szól a kérdés, h van sok olyan nő, akivel összejöttem, h belökte, h fu nem is gondolta volna, h egy ilyen pasi összejönne vele, meg már régebben is tetszettem meg bla bla bla.
Ilyenkor kérdem, h de miért nem jelzett vagy valami?
Hát nem tudja, meg félt meg stb.
Nem értem, h más fullos pasiknak millió szerelmes levél, nekem meg egy szemezés nem jár ki.
Nem rég volt, Húsvétkor, h megyek nagyanyámékhoz, végig egy lány is volt a vonaton meg a buszon, akit ugye mivel "földi" ismertem.
Este egy házibuliban ráköszöntem, de egy elmotyogott akármin kívül nem kaptam semmit.
Erre két órával később mikor feltűnően megállt mellettem gondoltam megszólítom.
Ennek az lett a vége, h kb 5 perc után már fent voltunk egy szobában, előttem térdel és úgy dolgozik rajtam, mint ha aranyból lennék.
Mikor rákérdezek, h akkor miért nem lehetett már a buli elején visszaköszönni úgy, h értsem, h mi van?
Akkor megy a szokásos hülyeség, h mer nem tudja meg izé.
Sőt miért nem lehetett már évekkel ezelőtt?
Hát ilyen szopásról lemaradni!:D
De viccet félre téve, ez most valami nő trükk, h jaj persze már régen is bejöttél és közben meg ha ló nincs jó a szamár is effekt
Vagy miért?
Én meg ezt el sem hiszem...
Sz#rt rád, aztán 5 perc múlva cumi? Na persze!
"ma már állítom h 10 nőből 10 simán lefeküdne velem"
Úgy érted 10 r-i-b-a-ncból 10? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!