Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párok tényleg képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párok tényleg képesek egymást elhagyni azért, mert nem jó együtt a szex?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez tényleg ilyen fontos egy párkapcsolatban? És ha a fiú hosszú ideig udvarol a lánynak, szerelmes belé, aztán járnak, de nem érzik magukat olyan jól együtt ezen a téren, emiatt elhagynák egymást? Vagy egy fiú otthagyná a lány mert nem olyan jó az ágyban, vagy mondjuk nem tetszik neki odalent vagy ilyesmi? :D VAgy ha tényleg szeretik egymást ez nem számít? (Bocsi a hülye kérdésért, és nem az én esetemben kérdezem, nincs párom)
2013. aug. 24. 11:31
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Azt, hogy a szerelem nem vak, úgy értem, hogy sokan azt mondják, amikor szerelmes az ember, akkor nem látja a másik hibáit. De ez csak a rózsaszín köd alatt van. Én látom a hibákat is, mégis legalább olyan szerelmesnek érzem magam, mit az alatt a bizonyos rózsaszín ködös időszak alatt. Csak ez mélyebb, szorosabb kapcsolat.

Én így érzem.

2013. aug. 24. 13:28
 32/51 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ, már kész vitaterem ez a kérdés... A kérdésem körülbelül arra irányult amire a 27-es is rákérdezett. Erről a szerelem-szeretet dologról kevés tapasztalattal nem sokat tudok írni, de szerintem a szerelmedet is szeretheted... És meg tudsz neki bocsájtani, szerintem ez a kettő együtt jár. A házasságok is úgy működnek ha esetleg kihűlt volna a szerelem, a szeretet megmarad... De kíváncsi vagyok mindenki véleményére. Elgondolkodtató dolgokat írtatok...
2013. aug. 24. 13:29
 33/51 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy eltértünk a konkrét témától kicsit! :)
2013. aug. 24. 13:32
 34/51 A kérdező kommentje:
Nem, örülök is neki! Érdekes dolgokat olvastam :)
2013. aug. 24. 13:35
 35/51 anonim ***** válasza:

Kérdező.

"Kihűlt a szerelem,de a szeretet megmarad."

Nem megmarad,hanem a szerelem,szeretetté alakul,bővül.

Az ilyen kapcsolatban már nincs szerelem,hiszen az hamar elmúlik(néhány év)és általában olyankor jön a szakítás,ahogy ma az lenni is szokott.Az ilyen kapcsolatokban csak szeretet van.Ezért mondtam hogy a szerelem és a szeretet nem ugyanaz,és a kettő csak ritkán fedi egymást.Nem azt mondtam hogy soha ahogy azt a 30-as kiemelte,marhaságnak titulálta indok nélkül amit mondtam,és az alapján amit kiemelt,gondolhatnánk azt hogy valóban az is,de ha az egészet nézte volna,értette volna hogy mit mondok.és ezek szerint a mondandóm többi részébe nem is tudott belekötni,azért csak azt az egyet emelte ki.

És igen,a szerelem nem más mint hormonális vágy,ahogy a szex is az.Tállalhatjuk mindenféle körítéssel,de attól nem lesz több mint ami.

2013. aug. 24. 13:37
 36/51 anonim ***** válasza:

35-ös, azért ezt emeltem ki, mert ezzel nem értettem egyet és meg is indokoltam. Ha tetszik tetszik, ha nem, nem. Ennyi.

Kérdező, igazából, hogy egy több éve tartó boldog párkapcsolat hogy működik és miért úgy, csak azt érti meg, aki benne van. Én azt mondom, nincs recept. Működtetni tudni kell. Kell rengeteg odafigyelés, tolerancia, megértés, főképp szeretet és a szerelem sem elhanyagolható. Mint ahogy az intimitás sem. Nem véletlenül írtam intimitást, mert nem feltétlenül csak a szex tartozik bele.

2013. aug. 24. 13:43
 37/51 anonim válasza:

Teljesen igaza van a 35-nek.

És mint kiderült egy nő volt az aki marhaságnak ítélte a szerelem nem szeretetet(nem meglepő).

A nők rontják el a világot azzal hogy hamis érzelmeket táplálnak a férfiak iránt,és ezen hamis érzésekre kényszerítik a férfiakat is.

Rövid ismeretség utána amikor szerelmesek lesznek valakibe,hajlamosak egyből azt állítani hogy szeretik.

Olyan könnyen mondják azt valakinek hogy szeretlek.Pedig ezek szerint azt sem tudják hogy mi a szeretet.Marhák,akik még a saját érzéseikkel sincsenek tisztában és még ők mondják valaki jó meglátására hogy marhaság.NEVETSÉGESEK ÉS SZÁNALMASAK AZ ILYEN "EMBEREK"

2013. aug. 24. 13:45
 38/51 A kérdező kommentje:
Igen, lehet hogy igazad van... :/ De azért én hiszek abban a ritka fedésben, amikor a kettő egyszerre érvényesül. Szerintem azért is vannak a sok évig tartó párkapcsolatok. Csak meg kell hozzá találni a megfelelő személyt, akivel többet érzel mint hormonális vágyakat...
2013. aug. 24. 13:46
 39/51 anonim ***** válasza:
37-es, köszi a bókot! ;) :,D
2013. aug. 24. 13:47
 40/51 A kérdező kommentje:
36. Igaz, ezt csak ők tudnák megmagyarázni mi a titok... Addig nem érzek jogot akármit mondani amég nem én élek benne..
2013. aug. 24. 13:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!