Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párok tényleg képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párok tényleg képesek egymást elhagyni azért, mert nem jó együtt a szex?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez tényleg ilyen fontos egy párkapcsolatban? És ha a fiú hosszú ideig udvarol a lánynak, szerelmes belé, aztán járnak, de nem érzik magukat olyan jól együtt ezen a téren, emiatt elhagynák egymást? Vagy egy fiú otthagyná a lány mert nem olyan jó az ágyban, vagy mondjuk nem tetszik neki odalent vagy ilyesmi? :D VAgy ha tényleg szeretik egymást ez nem számít? (Bocsi a hülye kérdésért, és nem az én esetemben kérdezem, nincs párom)
2013. aug. 24. 11:31
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon leegyszerűsíti a második. Ennél az élet bonyolultabb!

Nincs tökéletes szex és tökéletes ember sem!!!

Elváltak is vannak gyerekkel, ott már nem a szex a legfontosabb.

2013. aug. 24. 11:49
 12/51 zoliba' ***** válasza:
gondolj bele,hogy pl te nem szereted a töltöttkáposztát, de neked azt kell enned. Rosz sexel nem lehet harmonikus kapcsolat.
2013. aug. 24. 11:50
 13/51 A kérdező kommentje:
Wow... Mindben van egy kis igazság... Köszi a válaszokat!
2013. aug. 24. 11:52
 14/51 anonim ***** válasza:
A szex a kapcsolat egyik alappillére. Amíg nincs, nem érzed a hiányát, de ha már lefeküdtetek egymással és rossz, akkor viszont összedől a vár. :)
2013. aug. 24. 12:01
 15/51 anonim ***** válasza:
Amíg nem működik jól a szex, nem is vagytok még 1 pár... csak ismerkedtek. Utána még fél év és eldől egyáltalán összetartoztok-e.
2013. aug. 24. 12:17
 16/51 anonim ***** válasza:

Én nem tudok elképzelni jó szex nélkül kapcsolatot. Nem adnám fel egyből, mindenképp megpróbálnék tenni érte, hogy jobb legyen, ha esetleg valamiért nem úgy alakulna, de ha sehogy semmiért nem lenne jobb, és a srác sem tenne erőfeszítéseket a javulásért, vagy csak ímmel-ámmal, akkor úgyis kiábrándulnék belőle.

Lehet savazni, de akkor is így lenne, nekem ez fontos.

22L

2013. aug. 24. 12:23
 17/51 anonim ***** válasza:
Vannak, akik igen, vannak, akik nem. Vannak, akiknek a szex a párkapcsolat lényege, alapköve, vannak, akiknek csak hab a tortán. Vannak akik ha valami nem működik, azt közös erővel próbálják megjavítani, vannak, akik inkább eldobják.
2013. aug. 24. 12:31
 18/51 anonim ***** válasza:

"Azok akik szerelmesek egymásba nem szeretik egymást."

Jaj, de nagy sületlenség! Bocs! :,DDD Belépek erre az oldalra és mindig találok valami akkora marhaságot, hogy ha a kutya megenné, megveszne tőle. Már ezért is érdemes itt olvasgatni... hát ez kéééész...! :DDD

2013. aug. 24. 12:34
 19/51 anonim ***** válasza:

Nekem a házasságom ment rá az eltérő szexkultúrára. Hosszú távon tarthatatlan a dolog, ezt tapasztalatból mondom. Gondolj bele: az egyik félnek folyamatosan le kell mondani az igényeiről, hát persze, hogy frusztrálódik, sérül, és ez kihat a kapcsolatra is.

És itt nem arról van szó, hogy "nem tetszik odalent", az szerintem abszolút nem mérvadó. Hanem arról van szó, hogy az egyik fél mondjuk naponta kívánja, a másik kéthetente; vagy az egyik fél kísérletezőbb, fantáziadúsabb, a másik meg csak fekszik, mint egy darab fa és minden jó úgy, ahogy van, semmi újdonságra nem hajlandó.

Nem egy-két hét alatt teszi tönkre a párkapcsolatot, de évek alatt felgyülemlik a sok feszültség, ami minden más területen meg fog mutatkozni. Szóval: azonos szexkultúrájú embereknek kell kapcsolatba kezdeni (bár sajnos még így is benne van a pakliban, hogy az évek során "elfejlődnek" egymás mellől).

Szexuális harmónia nélkül a kapcsolat csak egy barátság.

N

2013. aug. 24. 12:40
 20/51 anonim ***** válasza:

De indokot is kérek hogy miért tartod marhaságnak?

Mindenre mondhatjuk hogy marhaság,arra is ami nem az.

2013. aug. 24. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!