Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek melyik variáció jön be?
Figyelt kérdés
Megfigyelhető, hogy van jó pár pasi, aki nincs körülmetélve, tehát van fitymája, mégis mindig hátrahúzva tartja a bőrt, vagyis mindig csupaszon van a makkja, mert ő úgy szereti/szokta meg vagy mittudomén. Érdekes, hogy a körülmetélt nekem sem tetszik egyáltalán, mert az a plusz bőr sokat dob látványra is meg "kezelhetőségben" is a péniszen, de azt viszont sokkal szexisebbnek vagy izgatóbbnak tartom, ha a fityma nem takarja a makkot, hanem látszik premier plánban. Vhogy sokkal szebbnek, férfiasabbnak látom úgy, mint a zsákba visszabújva. Miért van ez? És ti hogy vagytok ezzel? Nektek hogy tetszik jobban?2009. okt. 30. 10:58
11/16 anonim válasza:
Ha a gatyában van (pl. utcán) nem mindegy, h hogy van?? Ha akcióra kerül sor és feláll, akkor meg úgyis hátracsúszik a bőr.
12/16 A kérdező kommentje:
Először is nem mindenkinek csúszik hátra automatikusan szerintem. Másodszor meg képzeld el, hogy igenis vannak lányok, akiknek nem mindegy akción kívül sem, hogy mit látnak, ha ránéznek a pasijuk szerszámjára, ha odahaza meztelenül jön-megy, fürdik, alszik, vagy ha a strandon vannak.
2009. nov. 2. 16:13
13/16 anonim válasza:
bocs én 20 éves és lány vagyok de nem tom mit jelent az hogy valaki körül van metélve
14/16 anonim válasza:
nekem nem tetszik a körülmetélt. meg az sem ha fel van neki húzva. ha elbújik úgy sejtelmesebb, mert nem tudod, mire is számíts!
15/16 anonim válasza:
Én például mindíg hátul tartom a fiymám!
16/16 anonim válasza:
A lányoknak olyan makkot látni mint nekünk fiuknak széthúzott punit. Borzasztóan erotikus ! ! !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!