Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik kutyával lehet a legjobban csajozni?
Én nem gondolnám, h a kutya fajtájától, méretétől függene a dolog..
Velem a következő történt jó pár éve: az erdő szélén sétáltam a közepes termetű kutyámmal
-jorki
-csivava
-mobsz
-uszkár
-törpe spicc
-boxer
bocsi csak megzavartak és véletlen elküldtem.
Szóval sétáltam a kutyámmal, és szembejött egy srác egy bazi nagy bernáthegyi szerűséggel, aki nem volt pórázon. Rátámadott a kutyimra, akinek szegénynek fél percen belül égnek állt mindanégy lába, én teljesen sokkot kaptam..ekkor a srác már rohant gőzerővel felénk, lerángatta a kutyáját az enyémről (semmi baja nem lett) ezerszer bocsánatot kért és iszonyúan zavarban volt, cuki volt amúgy :) Aztán 2 nap múlva összetalálkoztunk a buszmegállóban, mosolygott, odajött hozzám, én meg egyáltalán nem haragudtam rá:) aztán össze is jöttünk (igaz csak pár hónapos kapcsolat volt) :))
Na szóval sztem az adott szitu sokkal fontosabb, mint a kutya fajája
dehogy! :) írtam, h semmi baja nem lett, azonkívül, hogy 1 liter nyál volt rajta, csak leteperte a másik.
(ha elpusztul nem biztos, h ilyen megbocsátó lettem volna...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!