Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha egy ilyen fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy ilyen fiú száll buszra akkor megnézitek?

Figyelt kérdés

Reggel 6:20kor iskolába menet,ha felszáll a buszra egy jóképű,szélles vállú,barna hajú (elől oldalra fésülve),zöldes-kékes de inkább barnás szemű fiú,aki jól öltözködik,tehát normálisan.

Akkor megnézitek?Mi az első amit megnéztek?Ha füllhallgató van rajtatok,és megkérdezi,hogy szia,szabad lesz? Bólintasz annak ellenére hogy nem hallod,vagy kiveszed és mondod hogy igen,persze..Mosolyognál ha tetszene?Ő komolyan néz rád,nem mosolyog :D

2013. aug. 23. 18:32
 1/9 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy 182-4 cm magas!
2013. aug. 23. 18:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Lol...Körbe írtál engem :D Én is így nézek ki.Amúgy mindenkit megnéznek szerintem :)
2013. aug. 23. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
oldalra fésült haj b-zis :D
2013. aug. 23. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Nem, mert utálom a hitler-feelinges hajat.
2013. aug. 23. 18:35
 5/9 Bino ***** válasza:
41%

Én mindenkit meg szoktam nézni buszon/vonaton/villamoson.

Szerintem kivenném a fülest (bár nem szeretek zenét hallgatni, inkább olvasnék) és megkérdezném mit szeretne.

Egyébként jól nézhetsz ki, ha valóban olyan vagy, ahogy leírtad.

2013. aug. 23. 18:41
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
én megnézném és mosolyognék :P
2013. aug. 23. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Amikor fiatalabb voltam (hát most is az vagyok) oldalra fésülve hordtam a hajam. Cikinek tartották lányok fiúk egyaránt. Na és most mi van? Minden tizedik fiatal oldlra nyalja, égnek állítja, vagy egyszerűen csak röhejesen hordja a haját és "hűű de menő". 10 év alatt mennyit fordul a világ...

Amúgy aki azt írta, hogy a leírás alapján jól nézhet ki az ugye csak hülyéskedik? A jóképűség - ahogy a szépség is - relatív. Széles vállú? Mihez képest? Zöldes-kékes, de inkább barnás szem? Az biztos vonzó lehet, ha még a szeme színét is alig tudja eldönteni (bocs kérdező). A jó öltözet hát. Van aki azt hiszi magáról jól öltözik és közben meg okádék. Szóval csak ennyit.

De hogy a kérdésre válaszoljak - habár nem vagyok lány - én reggel 6:20-kor nyitott szemmel szoktam aludni. Ha valakit bámulok akkor sem fogok fel belőle semmit.

2013. aug. 23. 19:21
 8/9 A kérdező kommentje:

#3 #4

Én meg azokat utálom akik nem tudnak olvasni..

Kb. így néz ki a hajam : [link]

hozzátennem hogy,csak elől oldalra fésülöm,és kézzel átmegyek rajta hogy ne legyen "vonalas"

Köszi az értelmes válaszokat.

2013. aug. 23. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Futólag mindenkit megnézek magam körül, amikor buszozok, ha valaki jól néz ki, azt esetenként hosszabban is nézem. De sajnos, vagy nem sajnos szemüveges vagyok, és utcára nem nagyon hordom, szóval ha kellően messze áll tőlem az ember, tulajdonképpen tippelni sem tudok, hogy jóképű-e vagy sem. Mindig kiveszem a fülhallgatót, ha kérdeznek tőlem valamit, a kérdező külsejétől függetlenül. És valószínűleg halványan rámosolyognék, ha tetszene, bár az is lehet, hogy nem.
2013. aug. 23. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!