Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem száll le rólam végre?!
Volt egy fiú, aki facebook-on írt (bocsi, hogy már megint egy facebook-os kérdés), mert elvileg megtetszettem neki és találkozni akart, én belementem, elmentem vele fagyizni meg sétálni, de én azt hittem, hogy nem gondolja komolyan, és nekem nem is tetszett meg semmi, de mint kiderült, ő járni akart velem és ezt a 2. találkozónknál el is mondta, én meg nem akartam megbántani és azt mondtam, hogy majd átgondolom, de a következő találkánál megmondtam neki, hogy inkább jobb lenne, ha nem találkoznánk, mert nekem nem tetszik és most már kicsit cinkes lenne, ez után, hogy tudom, hogy ő meg járni akar velem. Ezért ő bosszúból kirakott rólam egy csomó hülye képet, amit akkor csináltunk, amikor először találkoztunk, hülyeségből, de akkor azt mondta, kitörli őket..
Szóval ezeket a képeimet kitette facebook-ra, és miután már vagy 200-szor mondtam neki, hogy törölje le őket, fent hagyta, de akkorra már úgy voltam vele, hogy leszarom, mert szánalmas, amit művel. És annyiban hagytam. Pár napra rá megtudtam, hogy ő azt terjesztgeti, hogy mi jártunk, és hogy én lesmároltam őt, meg le akartam vele feküdni, de ő szakított velem.. Eközben állandóan hívogatott, volt, hogy hajnali 2-kor arra keltem fel, hogy csörög a telóm, felvettem, erre letette. És ezzel szórakozott heteken át. Azóta már nem csinálja, most az új szokása, hogy mindig üzeneteket ír fb-n, hogy annyira szeret meg hiányzom neki meg izé, és akárhányszor letiltom, csinál egy új fiókot és arról ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!