Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem száll le rólam, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem száll le rólam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel egy utcába lakunk és már ovis korunk óta ismerjük egymást. Általános iskola óta bele vagyok zúgva, de eddig ilyen csiki-csuki volt a kapcsolatunk. Egyszer-kétszer találkoztunk is és akkor meg is csókolt,(nekem az volt az első csókom, és azt gondoltam, hogy valami fantasztikus lesz, de csalódtam) A srác rögtön az elején belemászott a számba és a nyelve ide-oda járt. Mondanom sem kell, hogy milyen volt, ráadásul nyitva volt a szeme is... ez nem arra utal hogy csak AZT akarja,és nem is téged???aztán elkezdett fogdosni (először csak fenn, aztán ott lenn is és én leállítottam) mondtam neki, hogy fejezze be, vagy elmegyek. Akkor azt mondta, hogy oké abba hagyja, de kb 4 perc után a falnak tolt és megint megcsókolt, és megint tapogatni kezdett. Én akkor ott hagytam és ezzel elvágta magát nálam... (ez volt kb 1 éve) azóta folyamatosan (kb. 3 hetente) újra rám ír facebookon hogy kezdjük újra meg minden, így szeret, úgy szeret , nem tud nélkülem élni stb. Jah azt elfelejtettem mondani, hogy valószínüleg szégyell is, mert az egyik randinkon mondta hogy most én mondjam meg mit csináljuk, én azt javasoltam hogy menjünk sétálni.. és mi lett belőle.... egy nagy ház falánál csókolózunk kb 5x-7x... és nem volt semmi a sétából ráadásul megint fogdosni kezdett. én akkor azt mondtam neki hogy befejeztem... face-en is megmondtam neki a magamét...

Lehet hogy szánalmasnak tűnik ez az egész, de nagyon bele voltam zúgva a srácba...

Jah és most megint írt nekem, és mondta hogy találkozni akar velem (ugyan ott ahol egykor...)és hogy kezdjük újra...

Nekem ő volt az első szerelmem, de most már nem érzek iránta semmit, főleg a viselkedése miatt... szerintetek mit tegyek? Elmenjek a randira, vagy nem? Am, ha elmegyek sztem tuti újra azt fogja csinálni.... nem bírja megérteni, hogy VÉGE!!!

Lécci segítsetek, volt már valaki hasonló cipőbe?

Én 16/L, ő 18/L

U.i: és bocs ha kicsit hosszú a szöveg :)

2012. júl. 30. 15:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Rúgd tökön,fújd szembe gázsprayvbel,vágd pofon ha elkezdi megint.De óvatosan már vele,nem tudhatod hogy nem próbál e megerőszakolni.
2012. júl. 30. 15:49
 2/12 anonim ***** válasza:

"gázsprayvbel" büszke lehetsz magadra öcsém :D

és válaszom az hogy ne menj el. erre számíthatsz a következőkben is. szerintem próbálj meg magadnak találni egy normális srácot. 16/F

2012. júl. 30. 15:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Elírtam b+ .bocsánat
2012. júl. 30. 15:56
 4/12 anonim ***** válasza:

mond meg neki,hogy vége.semmit nem akarsz tőle,és ne is menjél el vele sehová.ha elmész csak alkalmat adsz neki.

nincs egy bátyád aki megvédene?vagy fiú ismerősök?

ilyen nyegle páva gec* vagy vlami kocka gyerek?

2012. júl. 30. 15:56
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, legalább megerősítettetek abban, hogy ne menjek el. Amúgy nincs bátyám csak egy öcsém, és a szüleim sem tudják hogy már randizgatok... :))

Meg még nem volt komoly kapcsolatom sem... amúgy abba egyetértek hogy keressek végre egy normális srácot, akit be is tudok mutatni...

2012. júl. 30. 16:00
 6/12 anonim válasza:
Szerintem jobb hogyha elfelejted a gyereket.. és mond meg neki hogy felejtős a dolog. ha rád ír face-en akkor ne válaszolj majd fel fogja hogy nálad már nincs esélye.. és még véletlenül se találkozz vele ki tudja mit akar tőled.. mert amit leírtál az alapján tutti nem sakkozni szeretne veled.. a legjobb amit most tehetsz hogy ha keress akkor nem reagálsz rá.. minden féle kapcsolatot szüntes meg vele és rá fog jönni hogy itt már nincs esélye ( lehet hogy eltart egy darabig még le esik neki hiszen pasi) de csak megfektetni akar ugyhogy én nem javaslom a randit! puszi :)
2012. júl. 30. 16:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát igen én is gondolkodtam már ezen, de egy faluba lakunk és hát nagy rá az esély hogy nem-e futunk össze a boltba, vagy az utcán...
2012. júl. 30. 16:04
 8/12 anonim ***** válasza:

"lehet hogy eltart egy darabig még le esik neki hiszen pasi"

ez azért elég komoly volt nem gondolod?!nőknél is van ilyen.

én például értek a "NEM"-ből és még sok más férfi társam.

2012. júl. 30. 16:05
 9/12 anonim ***** válasza:
ha ismered a szüleit szólj nekik,ha nem és nem ért a szóból.akkor néhány srác helyre tudja tenni az eszét
2012. júl. 30. 16:06
 10/12 anonim ***** válasza:
az ilyenekből lesz a Bándyhoz hasonló ügy...
2012. júl. 30. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!