Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem szall le rolam?
Van egy csaj regebben tetszett, de azt hallottam vissza hogy nem jovok be neki, o is mondta h baratkent tekint ram. Ez mind megvaltozott kb fel eve, minden nap akar puszizkodni, olelget, beletur a hajamba, fogodssa a seggem... 1 honapja van baratnom de akkor is csak folytatja. Mondtam is neki h legyszives ne csinald van baratnom, de nem szolt semmit. Miert csinalja? Ja es hozzateszem h mar nem akarnek vele semmit, mivel amikor szeretni tudtam volna mem tudta viszonozni, szerencsere anyira elment tole a kedvem h mar csak nem is tetszik.
17 f
Remélem telefonnal írtad ki ezt a kérdést, mert amúgy szép egy helyesírásod van:DD
Amúgy könnyű a válasz, és egyszerű..
Azt akarja, hogy megdugd.-Nem, nem szerelmes..Akkor nem a s.ggedre hajtana:D
Láttam ennél már százszor cifrább helyesírást, aholl mindegyn szóután tálalogatnom kelet mit iss akkar mondaniezzel.
Szúnyogriasztót próbáltad már? :)
Vagy küldj rá a barátnődet hadd kaparja ki a szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!