Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti jobban megnézitek egymást, akkor miért vagytok megsértve, ha a párotok ránéz egy nőre?
Szerintem a nők többsége nem a szépséget nézi a másik nőn.
Pillants rá, de ne bámuld, mert az nagyon szánalmas. Veled van a barátnőd/feleséged, te meg átmész barlanglakóba. Ha egy nő néz meg egy férfit vagy nőt nyálcsorgatva, az is ugyanilyen undorító. Igen, a nyálcsorgatás nagyon visszataszító, ha nem állat csinálja.
Az zavar, ha szó szerint megbámulja a párom más hátsóját/mellét vagy akármiét és az is, ha feszt áradozik, hogy ennek milyen jó a melle, ennek a feneke, stb.
Én lazának tartom magamat ilyen téren és sokszor én mondom, hogy "milyen szép volt ez a lány", akkor ő is elmondja a véleményét, de azért túlzásokba nem kell esni. :)
Ha finoman és észrevétlenül néz meg valakit, az nem zavar, én is megteszem, de ne legeltesse már szó szerint máson a szemeit, amikor az én kezemet fogja. :)
Mi nők megnézünk más nőket és nem zavar, ha a férfiak is megnéznek más férfiakat. :D
Amúgy nekem tényleg nem esne jól, ha a párom megbámulna más nőket, mint ahogy neki sem, ha én megbámulnék más férfiakat.
Az ember észreveszi, hogy valaki jól néz ki, de nem legeltetjük rajta a szemünk a párunk jelenlétében. Különben ez sokszor nemcsak a partnernek, hanem a megbámult harmadiknak is kellemetlen.
Pár másodpercre persze megakad a szemünk bárkin aki feltűnő, legyen az szép, csúnya, vagy bármi módon rendhagyó, ez természetesen nem sértő, hanem ösztönös.
"Ha ti is észreveszitek a szépséget"
Csakhogy mi nők, nem játszópajtást képzelünk el, mikor megnézzük a másik nőneműt, hanem a vetélytársat mérjük fel. Ennyi.
Ha neked más nőket van kedved nézegetni életed párja mellett, szíved joga. Találj magadnak olyat, aki ezt tolerálja.
Mi nők a vetélytársat mérjük fel,azért az nem ugyanaz, mintha egy pasi nézné.
Látszik, hogy semmit nem tudsz a nőkről! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!