Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el? Semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el? Semmi sem lehet belőle, egy családot meg nem akarok tönkretenni

Figyelt kérdés
Van egy pasi akibe szerelmes vagyok két éve. Neki van gyereke és felesége(bár őt még sosem láttam de ez nem jelent semmit) és nagyon szeretem, az életemnél is jobban! De nem fogok tönkretenni egy családot! Hogyan felejthetnék?
2009. okt. 29. 21:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De hiába beszélnék vele mert akkor sem akarom tönkretenni a családját... :( Nincs az az isten. Mert belegondoltam, én se örülnék ha velem lenne és akkor jönne egy nő aki bele van esve és elveszi tőlem. Főleg ha még ott a gyerek is... :S
2009. okt. 30. 10:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát bocs, de én meg azt mondom, hogy izléstelen dolog - és elsősorban a férfi részéről! -, hogy úgy kacsingat kifelé, hogy közben még ott van a felesége meg a pici gyereke a háta mögött. Nem korrektebb lenne, ha lerendezné először a dolgot a családjával, és azután kezdene új kapcsolatba? Miért nem képes erre egy férfi sem? Ha valami, nekem már ez szúrja a szememet ebben a pasiban. Mit képzel? A felesége az elmúlt három évben poénból nyúlkált a szaros pelenkában reggeltől estig? Lehet, hogy közben nem maradt eléggé cicás és meghódítani való? Hja, ez már talán elég alap arra, hogy "szegény" pasi boldogtalan legyen? Hát menjen az ilyen a francba!! Az olyan lány pedig, aki egy pillanatra is elhiszi, hogy vele nem fogja a pasi UGYANEZT megtenni, majd jól pofára esik. Kutyából nem lesz szalonna. Hamarabb ki leszel facsarva, ha belevágsz, mint hinnéd! Sok ilyet láttam már. A baj az, hogy még mindig elhiszed, hogy ez a pasi érdemel valamit!
2009. okt. 30. 10:13
 13/18 A kérdező kommentje:
Én már nem tudom mi van. Csak azt tudom hogy nem fogom őket szétszedni. Ha meg ő amúgy is félre akar lépni, hát ne velem tegye. Még ha akarja is, nem. Amég ott a családja. E3lválni meg nem hiszem hogy fog, már csak azért is mert mint írta valaki, kell egy biztos háttér neki(k) hogy fényesre legyen nyalva a seggük.
2009. okt. 30. 10:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem személyes élményem is van arról, hogy mennyire nem éri meg. Jónéhány évvel ezelőtt én is elhittem egy pasinak, hogy már csak szenved a felesége mellett. Volt egy 4 éves kislányuk is, akit természetesen imádott és megszakadt a szíve, én úgy láttam, úgy akartam látni. Nagyon szép volt, könnyekig megható. Belém szeretett és iszonyú boldog voltam, hogy ÉN megmenthetem. Egy év szeretősködés után elváltak és hozzám költözött. Gyerekünk is született. Közben kiderült, hogy a pasi csóró, hazudós, és a kislánya felé sem nézett (indokot mindig talált hogy kimentse magát - leginkább azt hogy ő SZENVED a találkozásokkor). Aztán megcsalt és a fiunk pontosan 4 éves volt, amikor otthagyott minket a következő nőért. !!! Az élet igazságos. Engem pontosan ugyanúgy köpött szembe, ahogyan én másokat. Minden visszaüt, rád is, rá is. Te legyél az okosabb!! És keress egy olyan pasit, aki képes rád figyelni. Ő nem lesz az.
2009. okt. 30. 10:26
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen ez sajnos így van... :S De mért mindig olyanba szeretek bele akibe nem kéne?? Ez valami átok?:D
2009. okt. 30. 10:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Hogy miért? Gondolkozz el rajta, hogy mi az, mik azok a fő tulajdonságaik az eddigi szerelmeidnek, amelyek mindben megvoltak, ill. amiért leginkább vonzódtál hozzájuk. Ha megvan, akkor most azon gondolkozz el, hogy miért keresed azt a tulajdonságot, nem volt esetleg valami rossz gyerekkori élményed ezzel kapcsolatban (pl. szülők elváltak, nem kaptál figyelmet valakitől, akár előző szerelmedtől, vagy hasonló, szerintem ilyen mindegyikünkben van, csak meg kell találni). Az ember a másikban általában, valami olyan tulajdonságot keres, ami által nagyobb biztonságban tudhatja magát vagy bizonyíthatja egy korábbi sérelem jogtalanságát. Rá kell, jöjj, mi a baj, és saját magadban megoldani (ismerd meg önmagad project), különben mindig olyan pasikra fogsz vágyni, akikkel valami gáz van. Ez hosszú lesz, de megéri!
2009. okt. 30. 12:04
 17/18 A kérdező kommentje:
Hogy mit keresek benne... Ez megvan sajnos...:S
2009. okt. 30. 12:11
 18/18 anonim válasza:

nem fogod tönkretenni a családját, mert ott fog hagyni, ha elég volt belőled. ebbe akkor menj csak bele, ha ezt előre el tudod fogadni. másrészt, meg lehet, hogy nem is akar semmit.

úgy lehet elfelejteni, hogy levadászol magadnak valaki mást, de addig csak futó kalandra, amíg miszter házasember járkál a fejedben.

2009. okt. 30. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!