Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
áh. Nagyon gáz. Hogy felejthetném már el végre?
Lehet hogy rossz témában írtam és lehet hogy kicsit gáz a kérdés de... A Star Wars nevű filmből teljesen belezúgtam Mark Hamill(Luke Skywalker)-be... de tom hogy már teljesen nem úgy néz ki. De akkor is mindig rá gondolok és ez már nagyon zavar hogy felejthetném már végre el?
(hülye válaszok nem kellenek!)
Hát, érdekes!
Velem is volt hasonló, igaz én nem mondanám szerelemnek, de mégis irtó tetszett egy srác (sorozatból).
Próbálj itt az életben keresni valakit, és tuti egyből elfelejted! :)
Én abszolút megértelek...
Igen, megértelek! :)
Én mindig arra gondoltam, hogy talán még látni sem fogom élőben, nem hogy kapcsolat legyen közöttünk.... De mégis néha elábrándoztam, hogy mit csinálnék ha csak találkoznék vele stb stb. Hát, gyerekes igen.. De ábrándozni nem bűn és nem hiszem , hogy te vagy én lennénk ezzel csak így.
Menj el bulizni, ismerkedj VALÓS srácokkal akiknél még esély is van.
Sok sikert!!
3. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!